[]

neden duyuru üç dört soru üzerinden dönüp duruyor?

bakıyorum da dönüp dolaşıp aynı sorulara cevap veriliyor. bana da cevap yazarsanız sevinirim, troll değilim. yalnız ve mutsuz da değilim, tam tersi hem ailem hem çevrem çok kalabalık. burda sohbet etmenin tadı bir başka, ayrıca burda çok kaliteli insanlar var, sorularımı es geçmeyin lütfen. teşekkür ederim.




 
Clickbait yapman lazım, sansasyonel başlıkla sorunu sor :)

Çanakkale’de otel odasında külot suyuna çorba yapılma ihtimali? gibi.
  • gabe h coud  (24.05.24 17:46:30) 
Çünkü kalifiye arkiler artık yoq. Bı de soppet ediyoz işte kafa dagitmaca ne güzel


  • abuzer  (24.05.24 17:54:34) 
taa 2011'den gelsin. o zamanlar klişe sorulan tüm sorulara "ben hepsini kendi başıma hallettim, sizin cevaplarınıza da ihtiyacım yok. aynı sorular dönüyor da dönüyor" minvalinde bir başyapıt.

www.eksiduyuru.com
  • exlibris  (24.05.24 19:20:36) 
Kendi soruna kendin cevap vermişsin. Sohbet açmak için soru soruyoruz. Valla ben yalnız ve mutsuzum, çok yalnız ve mutsuz olduğumda da duyuru açıyorum. İçim hafifliyor biraz.


  • sekizdokuzon  (24.05.24 19:58:04) 
Buradaki cevapların doluluğunu çok önemsememek lazım bence çünkü hiç tanımadığımız ve hayat tarzını bilmediğimiz insanlarla hepimiz bir aradayız ama yine de insan akış yenilensin atraksiyon olsun bekliyor haklısınız :D Normal hayatta görsen diyalog kurmayacağın bir insanın kişisel fikrine dayalı görüş alıp, dinlemek keyifli gelebilir ama o görüşler üzerinden derin anlamlar çıkarmıyorum ben şahsen yani düşünsene Tuğçe Kazaz gibi birisi sana akıl veriyor da olabilir. Gırgır vakit geçirme, kapanış :D

Teknik konularda çok güzel cevaplar alıyorum ama bu anlamda cevap verenlerin hepsi çok kıymetli insanlar bence.
  • titanic kemancısı  (24.05.24 20:12:42 ~ 20:16:18) 
Gecen gun pizzayi islatip yiyo musunuz sizde sorusunu ben sordumm. Firsatim oldukca farkli sorular sorarim


  • lapaz  (24.05.24 21:31:36) 
Ama Cevaplar konusunda cok renkli degilim, yasim ve tecrubem az diye


  • lapaz  (24.05.24 21:32:46) 
bende çok eskilerdenim.

o eski kalite yok. ifşa yapardık falan harbiden eğlenceli günlerdi. kızların beni nickim sebebiyle kız zannedip, yürümemesi tanışınca şaşırmaları falan. şu an o gruptan çok az kişi var. kafama soru takıldığında, unutmayayım diye buraya yazıyorum. buradaki cevapları okuduğımda çoktan adım atmış oluyorum artık.
  • baldan kaymak  (25.05.24 00:06:05) 
Ayni kisiler döndürüp durdugu için.

Ben asla gönül islerine baslik açmam mesela. Açtiklarim bilgi edinme üzerinedir hep(saglik, dil..).
  • Yourcousinmarvinberry  (25.05.24 12:59:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.