[]

çıkartılamayan depo personeli

şirkette, depoda çalışan bir eleman var. kullandığımız sistemin dışına çıkan bir profili var. çaktırmadan usulsüzlük yapıyor, varı yok-yoku var gösteriyor falan. aslında tam olarak görevini doğru düzgün yerine getiremiyor ama bir pazarlama harikası. daha önce 1 kere çıktı, sonra yalvardı etti yeniden işe alındı. bu ara yine aynı saçmalıkları yaptı, kamera kayıtlarını döktük. istifa etti, şimdi patronlar biraz daha bekle gitme falan demişler. bizimkilerin sıkıntısı, şu an yerine adam bulamadık beklesin derdindeler ancak adam yanar döner. patron da 2 gün önce işten çıkartın dedi, şimdi eleman istifa edince beklesn diyor. bulunduğu tarafta çalışanları da manipüle eden bir tip. ben de bu saatten sonra bunu çalıştıracaksanız ben sorumluluk almıyorum diyecegim. siz nasıl bir tavır sergilersiniz?




 
sizinle aynı görüşte olurdum. muhtemelen dünyada ender bulunan emsalsiz bir pozisyonu yoktur. yerine elbet ki yerine biri bulunur. şirketiniz muhtemelen elemanı nasıl arayacagını bilmiyordur. Ben olsam Yerine veya yanına birini koyup yetiştirtip bunu kovardım


  • limonlu eksi  (24.05.24 12:17:13) 
patrona açıkça bu adamı işyerinde tutarsan başına bir iş gelecek, ben sorumluluk almam diyerek korkuyu vermeniz gerekiyor.


  • orpheus  (24.05.24 14:23:54 ~ 14:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.