[]

uygunsuz görüntü şantajı

öncelikle söyleyeyim, konu gerçekten ben değilim.

kuzenimin başına geldi. görüntü maalesef gerçek. internetten bir kadınla konuştuğunu sanıyor, soyunuyor vs. 90 saniyelik video. şantajcı adam bunu kuzene atıp para istemiş, kuzen engellemiş. sonra kuzenin kardeşine atmış "isim soyisim, tc, doğum tarihi. bu kişi çocuk istismarcısıdır. 16 yaşındaki bir kızla bu uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştır. tüm sülaleye görüntüler atılacaktır" diye ama videoda kız falan yok, kız (güya) whatsapp'ta.

şantajcı, whatsapp'tan kardeşini aramış, kardeşine "sen bu kişinin nesi oluyorsun" diye sorup durmuş, ona cevap vermemiş kardeşi, sonrasında "bu kişi bize ulaşsın" diyip kapamış. sesinden yabancı olduğu anlaşılıyor, arap olabilir. kardeşi de engellemiş sonra.

"kız 16 yaşında mıydı" diye sormuş kardeşi, ona "ne bileyim" demiş. bilemiyorum, belki kız foto bile atmadan adam kamerayı açmış olabilir.

ne yapmak lazım? adam kamuda çalışıyor. görüntüleri müdürlerine giderse kovulur mu? :(

telefonundaki her şeye erişebiliyorlar mı acaba şu an? çünkü telefon rehberine ulaşmış olmaları gerekir. orada da "kardeşim" diye yazan kişiye mesaj atmışlar belli ki.

 
Öncelikle anne baba ulaşılır yerdeyse telefonlari alip o adamın numarasını engelleyin şimdiden. Hatta yapabildiginiz herkese engelletin yakın akraba

Sonra da müge anlidan izlediğim kadariyla acil şekilde polis.. :) başka yolu yok çünkü istedikleri paranın sonu gelmiyor. Polisler internetteki videoları fln hemen siliyolarmis siber kısım. Adamın numarası Türkiye numarası miydi? Adami da tespit edip telefonuna el koyuyolar. Diğer aile efradına da ulaşırsa fotolar videolar "adam para koparmak için montaj yapmış, ben değilim, polise şikayet ettim zaten. Silin gecin videoları yoksa size de virüs bulaştırır" deyin :)

Normalde Max iş yeri değişikliği olur, kovulma fln asla olmaz çünkü adamın özel hayatı aq kime ne. Zaten tacizcileri bile kovmuyolar, burada çift taraflı rıza ile "HERKESİN YASADİGİ" siradan bir paylaşım var sadece. Suç bunu yaşamak değil kaydedip yaymak

Aynı vücuttan herkeste var, çok da kafaya takmasin.

Ama asıl önemli kısım 16 yasindakini ayırt edersin sanki ya. Küçük mu görünüyor görüntüdeki? Küçük gorunmuyorsa bana öncesinde 18 yaşındayım dedi der kuzenin sorulursa
  • abuzer  (24.05.24 06:20:00) 
Bana adamin numarasini ver turk hattaiysa sen de onu bul.


  • Kahvedesu  (24.05.24 07:33:41) 
@kahvedesu

O bilgilerin çıktığı yerde 1.derece yakınlar çıkıyor mu ?

Belki kardeşini öyle bulmuştur?
  • jülsezar  (24.05.24 08:54:45) 
Tel numarasından ev adresi, kardeşleri vs her şey çıkıyor.


  • Kahvedesu  (24.05.24 09:01:04) 
Arkadaştan 20k istediler, bu kadınla birlikte de olmuş, bizimki bekarım zaten namım yürür demiş geçmiş. web cam biraz daha sıkıntılı, bence adama tuzak kurup elden verip silinmesinden emin olacağım diyip yakalatsın. bu saatten sonra yapacak başka bir şey yok. para yollasa yarın bir gün tekrar istemeyeceğinin garantisi yok, pisliğine yayınlamayacağının garantisi yok. geçmiş olsun


  • kimlanbu  (24.05.24 09:04:38) 
Gidip savcılığa dilekçe versin. Şu şekilde şantaj yapılıyor, bilgileri şunlardır diye.

Çocuk istismarı kısmı doğruysa kendi başı da ağrıyabilir ki ağrısın da zaten.
  • Mirket  (24.05.24 10:32:58) 
Çocuk istismarı yoktur %99, böyle çeteler var date uygulamalarından oradan buradan keriz düşürüp tehditle söğüşleme yapıyorlar, söylediğiniz gibi karşıdakinin kadın olması bile düşük ihtimal.

Arkadaşlar ne yapılması gerektiğini yazmış, asla para yollamasın, savcılığa gitsin, bir daha tanımadığı insanla sexting yaparken, yüzünü ve ortamdan tanınabilecek detaylarla çıplaklığı bir arada yollamasın.
  • atom karincanin torunu  (24.05.24 10:47:10) 
polise gidin


  • iiiiiiiiiiii  (24.05.24 17:47:24) 
Bu olay noldu


  • abuzer  (02.06.24 06:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.