[]

Besiktas forması ama kimin

Haftasonu yeğenim geliyor Luksemburg'dan. 11 yaşında, futbola meraklı. Fransa'ya Almanya'ya Belçika'ya falan babasiyla maç izlemeye gidiyorlar random ama öyle tuttuğu bir takım yok.

Ben bu çocuğa bjk forması alayım diyorum ama son senelerde az takip ediyorum. Ancak Peder beylere gittiğimde maç açıkça. Anladigim kadariyla hem takım kötü hem de öyle ikonik bir adam yok.

İkonik dediysem öyle çocuğa şimdi Necip uysal forması da almayalim:)

Semih kilicsoy mesela alayım mi? Bu seneden sonra bu çocuk kaybolursa ama o zaman forma çok anlamsiz olacak (sanki semih in kaybolma ihtimali var gibi)

Ernest muci falan da ne bilim böyle yıldız mi olur yahu adamı. Cenk tosun bitmiş. Aboubakar satmış (takip etmiyorum dedim holigan ciktim:)

Hakikatten kimin formasını alayım bu çocuğa? ?

 
Yeğeninizin ismini yazdırın bence.


  • pispinti  (23.05.24 18:21:22) 
Ismi +1
Malesef dediğiniz gibi bjk'de su an güvenip yazdıracak biri yok gibi. Bosuna risk almayin.
Ya da misal bjk'nin efsanevi futbolcularindan olabilir. Ben misal bir Galatasarayli olarak hagi ve muslera asla unutmam. Bülent korkmaz da her zaman olabilir.

Ben bir bjk forması hediye alacak olsam isim olarak atiba, quaresma, nouma, pancu gibi isimler isterdim. Hatta pancu olursa misal ünlü Fenerbahçe maçını anlatip çocuğa ilgi kazandirabilirsiniz. Biz de bu hikayelerle Galatasarayli olduk.
  • logisticsmanager  (23.05.24 18:48:11) 
ille de takımdan birinin adını yazdıracaksan sadece semih var şu an hakeden. satılıp gitse bile kötü bir ayrılık olmayacak, beşiktaş'a kazandırarak gidecek. kaybolma ihtimali ile avrupa'da beşiktaş'ı başarıyla temsil etme ihtimalini kıyasladığımda ikinci seçenek çok daha yüksek.


  • hrskrs  (23.05.24 19:52:01) 
Necip olmasın dedin, bende seçenekler bitti. Şu Beşiktaş kadrosundan kimseyi yazdırmam. Semih'ten çok ümitliyim. Canavar gibi forvet olacak bence ama biraz erken onun için. Ayrıca kariyerini çöpe atan ya da sakatlıkla kaybolan çok futbolcu var dediğin gibi. Bir de seneye başka takıma giderse de çok bir anlamı kalmıyor.

Eski isimleri de yeni formalara yazdırmak biraz garip.

Kendi ismi +1

Forma numarası ne olacak bu durumda? Standart 10 mu?
  • nawar  (23.05.24 20:10:31 ~ 20:12:02) 
kendi ismi.

beşiktaşta şu an öyle bir oyuncu yok. gedson alırdım ben çocuk beşiktaşlıysa.

çocuk bjkli değilse gs forması alın. icardi mesela, çok ikonik ve çocuklar çok seviyor. muhabbeti de olur hem. çocukların dünyası bizim gibi fanatik değil, biraz daha onları herkesin odağına koyacak, ilgi ve sevgi görmelerini sağlayacak birşey almak mantıklı olur.

şahsen ben olsam genç ve o liglerden bir oyuncunun; babasına da sorarak formasını alırdım. hem daha çok ilgisini çeker.
  • baldan kaymak  (23.05.24 20:41:29) 
ismini yazdır geç kardeş hem istediği kadar giysin modası geçmez hemde şuan beşiktaşta öyle bir futblcu yok.


  • gencfb  (24.05.24 08:47:55) 
efsanelerden birisi de olabilir, metin tekin mesela


  • mcsword  (24.05.24 09:02:10) 
11 yaşında dediğinize göre 2013lü diye tahmin ediyorum, o zaman Atiba forması alın hem numarası da doğum yılı olduğu için hoşuna gidebilir.

2012liyse de ismini yazdırın, 12. adam mevzusunu da anlatırsınız
  • nundu  (24.05.24 09:22:56) 
Sergen Y.
yazdırıp verin.

  • since1907  (24.05.24 09:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.