[]

Tamamlayıcı sağlık sigortası sıfırdan başlarsa ne olur?

Sağlık sigortasını başka şirkete geçirmek istiyorum.
Mapfre aktarma dosyasını göndermiyor. Yeni şirkete sıfırdan başlatsam ne gibi dezavantajı olur?
Yeni şirketin fiyatı mapfrenin üçte ikisi.


 
Dosya gelirse sigortalı olduğunuz süreçteki şikayetlerinizi muaf tutmazlar yeni şirkette, bu yüzden iyi olur dosyanın gelmesi sanki o sigortanın devamı gibi olur sanırım


  • atom karincanin torunu  (23.05.24 11:19:30) 
Göndermiyorlar bir türlü. Uğraştırıyorlar. Sanki sıfırdan başlayacak gibi gözüküyor.


  • artci sarsinti  (23.05.24 11:25:23) 
Git bir sigorta acentesine, halletsin.
Sıfırdan başlatırsan, ömür boyu yenileme garantisinin 3 yıllık süresi yeni baştan çalışmaya başlar. Varsa şu ana kadarki kronik hastalıkların kapsam dışında kalır. 3 yıl içinde ortaya çıkabilecek kronik hastalıkların, ömür boyu yenileme garanti kapsamı dışına atılmasına neden olur falan.

  • Mirket  (23.05.24 12:02:29) 
Konunun uzmanı değilim, bilgilerim kulaktan dolma, ona göre okuyun.
Sıfırdan başlatmayın kesinlikle.

Geçen sene belki de sadece işe gitmemek için karnım ağrıdı diye uydurup doktordan rapor almışsınızdır. Bir sene sonra midenizde ciddi ve masraflı bir sıkıntı olunca sigorta şirketi "senin zaten bu şikayetin vardı, sen ölene kadar midenle ilgili hiçbir hastalığını ne ben ne de hiçbir sigorta şirketi bundan sonra karşılamayacak" diyerek o muayeneyi bahane gösterir, gösterebilir.

O yüzden aktarma için elinizden geleni yapın.
  • michael_knight  (23.05.24 12:21:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.