[]

migros küçük ev aleti iadesinde sorun çıkarıyor mu?

hep gıda ürünü iade ettim bugüne kadar sorunsuz alıyorlar, tarihi yaklaşmış, ürünü beğenmedim vs problem etmeden.

geçen kettle aldık altus marka. ne düğmesine basınca kapağı açılıyor, ne su kaynayınca otomatik kapanıyor. alalı 10 gün falan oldu hiç memnun değilim. bunu fişiyle gidip geri versem garanti maranti derler mi yoksa sıkıntı çıkarmadan iade alırlar mı?

bir de memnun kaldığınız çelik bir kettle öneriniz varsa alırım.

 
verilemiyormuş bende benzer durumdaydım.
www.eksiduyuru.com

  • eja  (17.05.24 13:10:29) 
Migros genel olarak iade konusunda en iyi yerlerden biridir.


  • nuisance2  (17.05.24 14:35:48) 
@eja yani sizin durumda üründe bir sorun yokmuş. benim aldığım kettle için durum farklı. bir kettle'ın 3 fonksiyonu var aslında.

kapağının düğmesine basınca açılacak ki su doldurabilelim
suyu ısıtacak
su ısınınca da otomatik kapanacak

ama üründe bu 3 fonksiyondan 2'si düzgün çalışmıyor aldığım günden beri. bir tek su ısıtıyor :)
  • oldtimer  (17.05.24 14:37:39) 
pardon en önemli kısmı atlamışım, bildiğim kadarı ile bu süreçtede 7 günü geçtiği için servise gönderecekler o şekilde değerlendirip ya para iadesi ya da benzer ürün verecekler.


  • eja  (17.05.24 16:21:00) 
Sorun etmezler muhtemelen açıklarsınız böyle böyle diye iade etmek istiyorum dersiniz alırlar muhtemelen, migros genel olarak iade konusunda iyi yerlerden biridir +1


  • atom karincanin torunu  (17.05.24 16:21:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.