[]

Dün bacak antrenmanı yaptım ama pek ağrımıyor?

Geçen hafta uzun zamandan sonra spor salonuna başladım. Bacaklarım ince ve bence biraz güçsüz.

İkinci kez bacak günü yaptım fakat itiş ve çekiş günlerinde yaşadığım hamlığı bacaklarımda hiç hissetmiyorum.


- [ ] Leg Extensions 3 sets x 12 reps (30, 40, 50 kg)
- [ ] Leg Curls: 3 sets x 12 reps (30, 40, 50 kg)
- [ ] Leg Press: 3 sets x 12-10-8 reps (150, 200, 200 kg)
- [ ] Dumbbell Squats: 3 sets x 12 reps (30, 40, 50 kg)
- [ ] Calf Raises: 4 sets x 12 reps (30, 40, 50 kg)

76 kiloyum. Hafif mi çalıştım acaba?

 
ikinci günü agrıyor benim. ertesi gün değil daha sonraki gün.


  • liberal  (15.05.24 14:05:56) 
Calistigim gece iyi uyku alamiyorsam iyi uyudugum sonraki geceden sonraki gun (2 gun sonra) agriyor bazen bende. Uykunuzu iyi aliyor musunuz?


  • turkuaz  (15.05.24 16:36:35) 
Abi bir şey dicem; takma kafana bunu. Hareketleri doğru yaptığına, range of motiona dikkat ettigine bak. Sonra devam et.

Start low weight her zaman. Sonuçta normal spor seven bir insanin gelecekk 30-40 yil spor yapması düşünüldüğü zaman su an yaptığın 30-40 kgnun önemi yok. Önemi olan sakatlanmamak.

Ben senin programı hala sevmiyorum. Ama "hic etkisi olmadı"yi kafana takma. 3-4 hafta yap, etkisini gormezsen demek ki programda sorun var ya da doğru yapmiyorsun.

Bu arada 76 kg leg press ile 200 kg 8 tekrar yapabilen birinin hareketleri doğru yapmasi konusunda acayip büyük şüphem var. Suna baktiginda bu şekilde mi yaptin?
youtu.be
  • logisticsmanager  (15.05.24 17:16:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.