[]

Takım elbise sadece ceket mi?

Yoksa gömlek ve pantolon da dahil mi? Bir de hangi markayı önerirsiniz?




 
Ceket ve pantolon takım olur. Gömlek dahil olmaz o kısım özelleştirilebilir alan.

Markadan ziyade kalıbı üstünüze tam oturan bir model bulmanız çok daha önemli. Bütçe belirtirseniz marka önerisi yapan da olacaktır, fiyatlar çok değişken. Kullanım amacınızı da belirtirseniz faydası olur.
  • akhenaten  (13.05.24 09:52:53) 
şirket etkinliği olacak takım elbise zorunlu dediler. bütçe olarak da 5-6k ayırabilirim.


  • birmilyonunvarmi  (13.05.24 09:55:58) 
network ve beymen


  • gabe h coud  (13.05.24 10:09:47) 
Anladım, şirket etkinliği ciddi bir şeyse takım almak daha mantıklı tabi ama eğer içinde eğlence teması olan da bir şeyse takımdan kastettikleri şey genel manada resmi giyinmekle ilgili olabilir. Eğer durum buysa ceket ve pantolonu ayrı ayrı da seçebilirsiniz. Yine ciddi bir etkinlikse en güvenli seçenek siyah olur ama eğlence içeriği de varsa daha dokulu ve açık renkli şeylere kayabilirsiniz.

Bütçenize uygun kıyafetler kip, altınyıldız classics, d's damat ve benzeri yerlerde bulunabilir. Başka markalara bakmak için bütçeyi biraz daha zorlamak gerekebilir.

Şu var, her markada her kesim ve beden bulunmuyor. Bulunsa bile bütçeye uygun olmayabiliyor. Haliyle iyi bir markadan üstünüze uymayan bir şey almaktansa markadan feragat edip üstünüze tam oturan bir şey almak çok hayati bence. Üstünüzde emanet gibi duracaksa nerden giyiniyor olduğunuzun çok da bir önemi yok pek.
  • akhenaten  (13.05.24 10:13:15 ~ 10:16:19) 
Koyu lacivert takım elbise, siyah ayakkabı, beyaz gömlek, siyah kemer, mavi tonlarında kravat al , her zaman her yerde kullanırsın bu kombini.

5-6k bütçe için polyester ağırklıklı takım elbiseler bulursun, en azından kumaşın %35-40'ı yün olsun,çok parlak kumaş olmasın.

Gömlek için non-iron, easy iron, ütü gerektirmeyen gömlek serileri var her markada pamuklu kumaş olanlarından al.

5-6k bütçe için outlet mağazalarını biraz gezmen gerekir.ds damat, altınyıldız, wcollection, beymen club, network, kiğılı, kampanya var mı bakmak gerekir,

biraz daha uygun birşey alıp geçeyim dersen süvari'ye bakabilirsin.

edit:bütçenin biraz daha üzerine çıkarım dersen ramsey'de olur, kumaş kalitesi, kalıpları muadil diğer markalardan daha iyidir.
  • sealth  (13.05.24 10:39:55 ~ 13:24:44) 
takım elbise biraz deneme-yanılma işi oluyor. benim üzerime beymen ve igs tam otururken diğer birçok markada kendimi rahat hissetmiyorum. bu iki marka kalıbının üzerimdeki duruşunu fark edene kadar epey bir mağaza gezdim. yapılması gereken de bu bence.


  • kel aynak kusu  (13.05.24 11:12:48) 
Network işini görür, kesimleri de güzel ama o bütçeye bulabilir misin bilemedim. Vaktin varsa online alıp deneyebilirsin.


  • kumandanim  (13.05.24 13:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.