[]

30'lu vitamin kutusundan neden 29 tane çıkıyor?

Sevgili dostlar, zihinsel yorgunluk hissettiğim için reçetesiz satılan vitaminleri araştırmaya başladım ve önce CNR firmasının SmartUp DHA+, sonra da Eczacıbaşı'nın Dynavit Omega 3 ürünlerinden aldım.

Eczaneden aldığım SmartUp'taki kapsülleri merak edip saydığımda 30'lu olduğunu iddia eden kutudan 29 tane çıktığını görünce kısa süreli şok yaşadım. Gidip eczaneye durumu bildirsem mi diye düşündüm ama sonuçta kanıtlayabileceğim bir durum değildi ve ben de üzerinde durmadım. İçten içe uyuz oldum sadece.

Bugün de Amazon'dan aldığım ve yine 30'lu olan Dynavit gelince kutusunu boşaltıp saydığımda yine 29 kapsül olduğunu gördüm.

Bu herifler bu işi bilerek mi yapıyor? Yoksa basit bir hata tesafüden iki kez mi benim başıma geldi? Sizce ne yapmalıyım?

 
şişenin üzerinde buna dair bir uyarı yazıyor olabilirler, kontrol ederseniz bana da haber verin...


  • eurhka  (11.05.24 16:11:02) 
Her iki üründe de böyle bir ifade yok, "30 kapsül" diyor.


  • samterk  (11.05.24 16:25:38) 
bir dahakine video çek bence.


  • adivar  (11.05.24 17:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.