[]

eşimin ailesi ailemi arayarak bana zarar vereceklerini söylemiş

ancak WhatsApp üzerinden sesli bir şekilde Almanya numarası ile aramışlar kendileri Almanya da benim ailem ise Türkiye de savcılığa bunun hakkında suç duyurusunda bulunursam bir sonuç elde edebilir miyim




 
suç duyurusunda bulun tabi. bi bok yiyemezler ama merak etme.


  • numlock  (10.05.24 16:20:48) 
konuşmayı kimler duymuş? birden fazla kişi hoparlöre alıp konuştularsa vs. tanık varsa savcılığa ya da karakola gidin şikayette bulunun ve uzaklaştırma kararı isteyin.


  • turuncu tonlarda  (10.05.24 16:23:13) 
Allah askina bir avukatla konusun. Sizin olaylar burada tavsiye alinamayacak kadar komplike ve problemli.


  • mor oje  (10.05.24 16:35:38) 
ya bence hiçbir yere gitmeyin arayın ve konuşmaya çalışın. sakinleştirin. suç duyurusunda bulununca hemen koruyacacaklar mı sizi. yumuşatın ortamı.


  • geveze yazar  (10.05.24 16:41:59) 
ben siz nasıl tanıştınız onu merak ediyorum aslında son olayları biliyoruzda diyarbakırdan çıkmamış adamdın hatırladığım kadarı ile nasıl gittin oralarada evlendin?
valla uzun zamandır yer imlerine ekledim bakıyorum soru sordun mu diye, benim için olay münevver karabulut davası kadar ilgi çekici ve korkunç hale geldi.

  • eja  (10.05.24 16:45:53) 
Sizin duyurular roman olur. Gidin artik ya devletten ya profesyonel birinden legal yardim alin. Bu sorularin yeri hakikatten burasi degil, kimse sizi aydinlatamaz.


  • quaker  (10.05.24 17:58:38) 
#numlock
bende öyle düşünüyorum

#turuncu tonlarda
Bizim evden üç kişi duymuş savcılığa dilekçe vermeyi düşünüyorum

#mor oje
#quaker

avukatlar ile konuştum sadece boşanma ile ilgilenirim diyen bile 50-100 arası fiyat veriyor.
diğer konularda kanıt ile ve suç duyurusu yapacaklarını söylüyorlar.almanya içinde Almanya da avukat tutmam gerektiğini söylüyorlar Almanya da avukat ile konuşmanin saati bile ortalama 100 Euro civarında ve ben Almanyada suan değilim.

#eja

instagram dan tanıştık buraya yazdıklarım yaşadıklarımin %20 si daha Alman polisinin yasadışı işlerini Almanya savcılığinim yaptıklarını yazmadim bile

₺geveze yazar
numaralar engelli
  • hhhh99  (10.05.24 21:03:46) 
Sizden sadece boşanma için 50.000 TL ile 100.000 TL arasında paralar isteyen meslektaşlarım bence çok makul fiyatlar vermişler.

Siz en iyisi kendi işinizi kendiniz yapın, avukata vereceğiniz paranın çok daha fazlasını karşı taraflara ödemek zorunda kalın zira başka türlü meselenin ciddiyetinin farkına varabileceksiniz gibi görünmüyor. Günlerdir hukuki sorular sorup aşağı yukarı her duyurunun altına "avukata gidin" cevabını alıyorsunuz.

Ben size şöyle bir hukuki tavsiyede bulunayım: Gerçekten paranız yoksa "adli yardım" denen kurumu araştırın. Ha paranız var ve avukata para vermek istemiyorsanız yolunuz açık olsun diyeceğim ama o yol bana pek açık gibi görünmüyor.
  • 10551037  (11.05.24 00:13:39) 
hhhh99 polis ve savcılık nasıl yasadışı işler yaptı Almanya'da ? Bu arada Almanya'da avukatın saati 100eur dan başlar evet ancak başka çareniz yok. Kendi başınıza çözemezsiniz. Çalışmıyorsanız, Prozzesskostenhilfe için başvurursanız devlet size yardımcı olur.

Polis in ve savcılığın yaptığı yasadışı işlemlerin sebebi eşinizin bir şekilde bürokratik güce sahip olmasıyla mı alakalı yoksa ırkçılık mı yapılıyor? İkisi sebepli de hakkınzı aramaya devam etmelisiniz. Gerekirse gazetelerle iletişime geçin, burası Türkiye ye benzemez.
  • ThomasJefferson  (11.05.24 00:42:31) 
Bence senin işi müge anli çözer


  • abuzer  (11.05.24 08:34:55) 
#10551037

şuan o parayı da bulamam ama diyelim boşanma için buldum diğer her suç için o ücrete yakın para hiç bulamam o kesin ve hiçbir avukat iç açıcı konuşmuyor elimde şiddet görüntüsü olmama rağmen erkek olduğum için hiçbir nafaka ve tazminat alamayacağımi yasal hakkın olduğunu ancak erkeklere çok zor olduğunu söylüyor tek avantajim.nafakasiz bosariz oda 2 yılda felan ben ne anladım bu işten diğer suçlar için yurtdışında olduğu için takipsizlik kararı çok yüksek deniyor bir çok avukat ile görüştüm

bu hafta adli yardım başvurusu yapıp kendi hazırladığım dilekçeleri vereceğim ve dediğiniz gibi yolun sonu hiç açık görünmüyor


#ThomasJefferson

şuan Almanya'nın yaptığından dolayı zaten tutuklama kararı çıkarılmış ayni kişiyle iki dosya olan bir ceza mahkemesi açtılar suç tarihi 2023 yılı ancak dosyaya 2021 e kadar suçlar yazılmış bunu savcılığa 750 euro verdiğim avukata polise defalarca söylememe rağmen hiçbir açıklama yapılmadı Türkiyede polislik sınavına girdiğimi bildikleri için dosyada bunu yazmışlar ve sanırım başka suçlar üzerime yüklemeye çalışıyor savcılık çünkü ben 2021 de daha Yeni gelmiş ve farklı adreste yaşıyorum bu kişileri bırakın hiç Almanya'da kimseyle muhabbet bile etmiyordum.o nedenle şuan Almanya da değilim ve avukatım davadan çekildi benimle hiçbir şekilde iletişime geçmiyor savcılık iç işleri bakanlığına ve polislerden hiçbiri yardımcı olmuyor her iki ülkedeki konsolosluk dahi.
eşimin ve oradaki insanların iftiraları dahil büyük bir ırkçılık benim polislik sınavına girdiğimi biliyorlar ve tahminimce eşim benim hakkımda çok büyük bir iftira da bulunmuş belki Türkiye için çalıştığımı bile söylemiş olabilir çünkü hiç normal bir durum yaşamadım karakolda en normalini söyleyim beni gözaltına aldıkları zaman konsolosluğa haber vermeleri gerek ancak tercüman avukat hiçbir şey getirilmedi sürekli kullandığım ve acil doktorunun yazdığı ilaçlar bile verilmedi çıplak arama vs yazmıyorum bile.gazeteleri de deneyecegim ancak savcılığa ve polise video ve resmi delil göndermeme rağmen tek dönen komiser oda beni tutuklama peşinde ihbarımi kabul etmiyip beni yakalamanın peşinde.

#abuzer karşı taraf iletişime geçmiyor bilsem müge çözecek gideceğim
  • hhhh99  (11.05.24 10:02:09) 
Müge geçer iletisime geçen yine bı almanya olayı vardi


  • abuzer  (11.05.24 11:07:51) 
yeni gelişme var mı?


  • eja  (17.05.24 16:27:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.