[]

mikrofon tavsiyesi

profesyonel seslendirme işleri yapacağım. daha önce shure mv51 mikrofon kullandım. lakin bu çok ağırdı. şimdi aşağıdaki linkteki gibi bir mikrofon standının taşıyabileceği bir şey arıyorum:

www.hepsiburada.com

usb bir mikrofon olması şart. telefona ya da bilgisayara bağlayacağım.

 
söylediğin iki şey birbirine uygun değil. Profesyonel seslendirme yapacaksan portatiflik (telefon kaydı vb.) derdine düşmemen gerek. Ortamın akustiği bile önemli.

Ortamı yankıyı ayarlayamayacaksan normalde "dinamik" mikrofon lazım sana. Ucuz ve kaliteli olarak Presonus PD70 önerirdim ama XLR ve ağır(800gr falan). Ama benim gördüğüm her stand taşıdı, thronmax da kaliteli duruyor taşır. Ses kartına ihtiyacın var.

edit: ben kullanmadım ama Rode Podcaster dinamik ve usb imiş. Testlerine bakıp beğenirsen alır geçersin:
rode.com

pd70'in de bi usb versiyonu çıkmıştı unutmuşum: www.sescibaba.com

USB mikrofonların çoğu condenser oluyor, dinamiğe göre çevreyi-yankıyı çok daha fazla alır, üstüne preamp'ına göre dipses de daha çok olabilir. O yüzden kesinlikle dinamik al derim.
  • nhk ni youkosu  (08.04.24 23:13:23 ~ 23:15:32) 
fifine k688
fifine k683a
boya hm-2
bütçeyi yükseltirseniz
rode NT1 5th generation
apogee mic+
  • berhudar ol evladim  (09.04.24 01:51:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.