[]

Almanya’da gezilecek en guzel sehir

Selamlar, Almanya’da gezilecek en guzel sehir hangisi sizce? Kisitli bir zaman var. Berlin/hamburg/koln/frankfurt arasinda kaldim. Sadece 1 yere gitmeyi planliyorum.




 
1. berlin 2. hamburg


  • mamu  (20.11.23 16:50:53) 
1 gün için dresden'i öneririm tam 1 günlük şehir.
bunların arasında olacaksa illa köln.

  • atacaksinfinke  (20.11.23 16:55:43) 
Berlin hariç diğer üçünü gezme şansım oldu. Bence bunların hiçbiri gezilmeye değer yerler değiller. Size önerim, Hamburg yerine Lübeck, Köln yerine Aachen, ve Frankfurt yerine Heidelberg’i tercih etmeniz yönünde olur. Büyük şehirler gezme noktasında çok bir şey vadetmiyorlar bana kalırsa.


  • but that was just a dream  (20.11.23 17:27:29) 
mamu +1


  • bohr atom modeli  (20.11.23 19:03:27) 
bir gün için köln öneririm bunların içinden. bir günde derli toplu turistik güzel görmelik ıvır zıvırı diğerlerine göre daha çok gibi. sadece yerinde kölsch içmek için bile köln diyebilirim şu an :)

berlin çok büyük, çeşitlilik yüksek, bir gün çok yetersiz. özel görmek istediğiniz, tarihsel olarak şunu merak ediyorum gideyim bakayım dediğiniz bir şeyler yoksa daha geniş zamana saklanabilir.

bu arada bence bunların hiçbiri almanya'da gezilecek en güzel şehir değil. sadece dördü arasından seçtim. ben bavyeracıyım :)

editto: ben bir günü neremden atmışım ya, kısıtlı zaman yazmışsınız sadece, resmen kafam gitmiş :) o zaman hamburg da güzel olur diye eklemeden geçemedim şimdi, çünkü liman şehirliğinden olma çok farklı bir güzelliği var oranın da. berlin hala daha uzun zamana bırakılmalı diye düşünmekteyim.
  • nimberjack  (20.11.23 23:26:45 ~ 21.11.23 01:14:54) 
frankfurt'u direkt ele.

benim siralamam berlin > hamburg > köln seklinde olurdu. kisitli zamandan kastin ne kadar bilmiyorum ama berlin'i bir günde gezemezsin bu arada.
  • sir gawain  (21.11.23 00:17:53 ~ 00:19:18) 
Frankfurtu elesen bile kalan 3 sehir Almanyanin alakasiz farkli yerlerinde.Nasil bir baglanti ile nasil geleceginize gore cevap degisebilir.


  • turkuaz  (21.11.23 01:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.