[]

Pasaportumdaki giriş çıkışlar ve ABD vizesi

Merhabalar,

Bayağı bir kafa karışıklığı yaşıyorum da size danışayım dedim.

Şimdi benim 2 pasaportum var biri 2031’e biri 2033’e kadar geçerli. 2031’e kadar geçerli olanda; AB üyeleri, Karadağ, Bosna ve geçen sene ve bu sene turla gittiğim Ürdün ve Lübnan damgaları var; diğeri bomboş.

Diğerini esasen İsrail vizesi için almıştım; sonra ABD vizesine başvururum dedim filan ama İsrail yalan oldu gördüğünüz gibi.

Her neyse, şimdi İngiltere, ABD ve Kanada vizesi için hangi pasaportu vermeliyim sizce? Yani en azından AB’ye giriş çıkış pozitif etki olur diye düşünüyorum ama bir yandan da Ürdün ve Lübnan var ve son olaylardan sonra negatif bir etkisi olur mu diye de düşünüyorum?

Siz ne önerirsiniz?

 
İkiside aynı ülke pasaportu mu?nasıl oluyorsa
Birisi türkiye diğeri bulgar pasaportu mu?
Buna göre değişir cevap
  • basond  (11.11.23 21:35:38) 
Bence diğer pasaport (boş olan). Başvuruda dolu olan pasaportun ilgili sayfalarını (ab ülke damgaları) da sunarsınız olmadı.


  • kojonotsuki  (11.11.23 21:36:18) 
iki Türk pasaportu alınabiliyor herhalde öyledir.

Neyse benim diyeceğim şu, İngiltere zaten son 10 yılda gittiğin ülkeleri soruyor, yes no dediğin ülke grubuna göre son 3 gidişini vs. yazmanı istiyor. Boş pasaport da versen onu doğru yazmanı öneririm zaten.
  • nhk ni youkosu  (11.11.23 21:37:39) 
İkisi de türkiye pasaportu ya. İhtilaflı ülkelere gidiş için filan almıştım, lübnan damgasına israil sorun çıkartıyormuş çünkü.
Aynı ülkeden 2 pasaportum olduğunu belirtmek istemiyorum kafa karışıklığı olur diye belki.

  • nefertarii  (12.11.23 00:38:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.