[]

33+’dan sonra frontend developer olmak

Selamlar, bir kamu kurumunda memurum yaklaşık 1 senedir çok fazla zaman ayıramasamda frontend developer olabilmek için uğraşıyorum. Bu süreçte html, css, js ile uğraştım şu an ingilizce udemy react kursuna devam ediyorum. Kardeşim de trendyolda mid frontend developer takıldığım noktalarda destek alıyorum. Sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Bir şeyler için uğraşıyorum ama sanki öğrenemiyormuşum gibi geliyor, bu aşılması gereken bir süreç olarak mı görülmeli ve yola devam edilmeli? Veya bu uğraş benim için bir hobi seviyesinde mi kalacak boşa mı uğraşıyorum?
Amacım gerçek anlamda bir meslek haline getirmekti yola çıkarken.



 
su an tam asmaniz gereken engelin onunde duruyorsunuz, israrla devam etmenizi oneririm. belirli bir noktadan sonra bazi seyler yag gibi akmaya baslayacak. react kisminda anlamadiginiz noktalar varsa bence donup javascript uzerine yogunlasmak gerek. javascript tam ogrenilmeden react yazmaya calisirsaniz bazi seyler oturmuyor olabilir.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (09.11.23 01:48:34) 
internetteki eğitimler, gerçek bir proje yapmadan havada kalır. muhtemelen öğrenemiyormuşum düşünceniz bundan kaynaklı.
hazır bir websitesi tasarımı bulup, onu bir müşteri işiymiş gibi uygulamanız faydanıza olacaktır.
şöyle bir kanal açtık. zamanla gerçek projeler de yapacağız bekleriz.
www.youtube.com
  • asilyis  (09.11.23 11:37:26) 
"fazla zaman ayıramasamda" gibi devam ederek profesyonel bir developer olma ihtimaliniz yok, aşırı çok zaman ayırmak gerekiyor. Günde ciddi ciddi 3-4 saat ayıramıyorsanız boşuna uğraşmayın bence.


  • plutongezegendegilmi  (09.11.23 23:35:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.