[]

Sıfır araç alma sürecinde yaşanan problem

Merhaba sayın ekşiciler,


Sıfır araç almak için farklı bayii ve markalarda görüşüp fiyat teklifleri aldım, a bayisi ile anlaştık, kredi ön onayı alındı, (ödeme yapılmadı ) aracın bir hafta içersinde teslim edileceği bilgisi verildi. Daha sonraki günlerde b bayisi farklı bir marka için çok avantajlı bir fiyat teklifi için dönüş yaptı.

Durum böyle olunca a bayisine durumu ve özrümü açıklayıp satıştan vazgeçtiğimi belirttim, ancak ilgili bayi adıma faturanın kesildiğini vb. söyleyerek, aracı almam konusunda aşırı ısrarcı davranıyor.

Hiç bir şekilde ıslak imza vb. atılmadı.

Mevcut durumda nasıl davranmam doğru olur, çok teşekkürler şimdiden.

 
bu durumu bilemiyorum lakin araç piyasası normale dönmeye başlamış demek ki, artık onlar alıcı peşinde koştuğuna göre :) okuyunca sevindim


  • nhk ni youkosu  (30.10.23 21:39:04) 
Almayacağım de, faturayı iptal etsinler, ne ödenen tutar var ne bir sözleşmeye atılan imza, tuhaf geldi bu durum


  • kraltaci  (30.10.23 21:42:00) 
satamıyorlar. daha çok indirim iste.


  • rodeocu  (30.10.23 22:35:00) 
bayi yalan dolan iş yapıyor sizi bağlayan bir durum yok oynayın devam :)


  • golgi aygıtı  (30.10.23 23:47:32) 
ödeme yapılmadıysa ötv ödenmemiştir, ayak yapıyolar +1


  • John Bloor  (31.10.23 10:56:46) 
kaparo bile vermemişsiniz hiçbir şey olmaz


  • 9kuyruklukedi  (31.10.23 11:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.