[]

dyson mu ? robot süpürge mi ?

Merhaba,

Şu an mevcut alan 1+1 geçiçi olarak ,daha sonra daha büyük bir alana taşınma durumu var, temizlik için bir alet ihtiyacımız var, fiyat fayda, pratiklik, performans, temizlik psikolojisi açısından düşünüldüğünde hangi tip ürün veya modeli tercih etmeliyiz ?

Teşekkürler.

 
Kesinlikle dyson.
Bende ikisi de var, dyson’i daha cok kullaniyorum. Hem cok pratik, hem cok iyi temizliyor, hem de robotun giremedigi noktalar da oldugu icin dyson’la nerdeyse her noktaya giriyorum. Mop disinda robotun cok bir olayi yok eger evde kilim, masa, sandalye vs varsa. Bircok noktada islevsiz kaliyor robot

  • mor oje  (07.10.23 12:46:07) 
Normal bildiğimiz elektrikli süpürge kesin lazım.
Buna ek olarak bazı durumlarda kullanım kolaylığı açısından kendi önceliklerine göre dyson ya da robot.

Ama eğer evinde hiç bi süpürge yoksa ilk alacağın şey normal kaliteli bir elektrikli süpürge olur. Dikey süpürge ya da robot süpürge değil.
  • zimbirik  (07.10.23 14:33:19) 
Genel temizlik için normal süpürge illa gerekli oluyor. Robot daha çok zamanınız olmadığında siz evde yokken bile kırıntıları alsın, üstten bir temizlik yapsın diye. Dyson derim


  • black holes in the sky  (07.10.23 14:51:12) 
su an 2+1 yaklasik 90 m2evde oturuyorum. evde 2 buyuk 1 kucuk hali var. kedi de var.
dyson V12 kullaniyorum, simdiye kadar da hic normal supurgeye ihtiyacim olmadi.
temizlik yapacagim zaman once bir odanin tozunu alip supuruyorum ve supurgeyi sarjina takiyorum.
diger odayi toparlarken o yeniden sarj oluyor ve sonra orayi toparliyorum.

robot supurgem de var genelde kullanmiyorum. dysonin avantaji, her an elinizin altinda olmasi. normal supurgeyi acmaya useniyorsunuz bir sure sonra.
  • 65 derece  (07.10.23 15:53:36) 
Tek bir süpürge olacaksa dyson kesinlikle. Robot süpürge ara sıra kabasını almaya yarıyor ancak.


  • chavezding  (07.10.23 17:24:55) 
birisi elektrikli bisiklet birisi s class mercedes. kesinlikle dyson


  • dirildimde geldim  (07.10.23 18:46:53) 
Söylenenlere katılıyorum, robot süpürge temizlik sıklığınızı azaltmak için var. Nihayetinde elinize süpürgeyi alıp temizliğe girişmek gerekiyor her koşulda.

Dolayısıyla her ikisi de olamıyorsa dyson.
  • akhenaten  (07.10.23 18:54:02) 
dyson in v8 i bile en kral robotu sollar. robot supurgeden nefret ettim iki saatte robotun yarim yamalak supurecegi yeri dysonla 3 dk da halledersin


  • mess  (07.10.23 19:04:18) 
Yedek parçası olmayan ve sürekli arızalanan ve tamir de edilemeyen güçsüz ve pahalı bir makine almak istiyorsan dyson al.


  • Bir cebinde das kapital  (07.10.23 19:36:50) 
Dyson


  • basond  (07.10.23 20:21:37) 
Evde başka hiç süpürge yoksa dyson ya da benzeri. Yok kablolu dahi olsa bi süpürgen varsa robot.


  • elorelia  (07.10.23 22:57:04) 
her ikisi de var. öncelik dyson net.

ev kücük ve eşyalar çoksa robot süpürgeyi hiç dünüşümeyin zaten.
  • nuisance  (08.10.23 11:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.