[]

İtalya vizesiyle yunanistana giriş.

Bir senelik multischengen verdi italya ama italya seyahatim iptal oldu. Arabayla yunanistana gitsem kapıdan çevirirler mi? İlla ilk giriş italyaya mi olmalı acaba ?




 
Çok büyük ihtimalle sıkıntı yaşamazsın ama risk var. Süper kıl bir görevliye denk gelirsen ancak... Almanya schengeni ile ilk ülke olarak İtalya'ya giriş yapmıştım zamanında.


  • useless  (17.07.23 14:22:03 ~ 14:23:06) 
Arabayla gideceğim italya'ya dersin. Bir şey olmaz.


  • piotr  (17.07.23 15:03:24) 
@piotr abi helal vallahi cidden aklıma gelmemişti


  • ismim ibrahim  (17.07.23 15:29:30) 
Araba ile gittim dersin, bir de fake italya'daki bir otelden rezervasyon yaptırdınız mı görevliye gösterip rahat bir şekilde geçersiniz. Bence sıkıntı olmaz.


  • sislerrr  (17.07.23 16:07:57) 
sonraki schengen başvurularınızda sıkıntı olmasın bunu yaparsanız?


  • glamdr1ng  (17.07.23 16:27:09) 
@glamdr1ng vizem bitene kadar birkaç kez italyaya gidicem zaten, sadece ilk gittiğim yer italya olmayacak hocam.


  • ismim ibrahim  (17.07.23 17:01:39) 
sıkıntı olmaz ama bir daha italya ya vize almak istediğinde %90 sıkıntı çıkacaktır.bizden alıyorsun gelmiyorsun gibi.


  • deepex  (17.07.23 17:38:48) 
ispanya vizesiyle ilk kez yunanistana girdim arabayla sorun olmadi. sonraki vizeler icin de sikinti olmaz, arabayla italyaya gidiyordum diyebilirsin, ki illa herkes ucarak gitmek zorunda degil. isin ozeti sikinti olmaz bence


  • monicapp  (17.07.23 20:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.