[]

Ps5 CFI-1200A Modeli

Yurtdışından aldığım ürün sanırım direk japonyadan gelme, CFİ 1200 A diyor. Priz tipi ingilize benziyor. ÜrÜnde 110V Bunu bizim 220 v şebekeye dönüştürücü ile taksam sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa çöpe mi gidecek moralim bozuldu.




 
Hocam aman diyim, ingiliz in tek farkı priz tipi, voltaj değerleri bizimle aynı. Japonya komple farklı, direkt aleti yakarsın. Voltaj Dönüştürücüsü de çok zahmetli bir dönüştürücüdür, karışık ve pahalı.


  • giovanne  (15.04.23 07:45:39) 
hocam ben de trendyol üzerinden yurtiçindeki ithalatçı garantili satıcılardan aldım, cfi-1200b. siz söyleyince baktım bende de 100v-3.45A 50/60hz yazıyor.

henüz ben de takıp kullanmaya başlamadım ama sorunuzu görünce içime kurt düştü. satıcıyı aradım, her voltajda kullanabilirsiniz, hep aynı yerden (asya bölgesi) ithal ediyoruz, 5000-6000 tane sattık, daha hiç sorun çıkmadı dedi.

aynı satıcıdan birkaç gün öcne alan arkadaşımı aradım, tatildeymiş, üstünde yazana bakamadı ama taktık oynuyoruz bir sıkıntı yok dedi.

biraz google'layınca yerli yabancı bir sürü soru cevap sitesi ve forumda (donanımhaber dahil) 100-240 arası her voltajda çalışmaya uygun olduğunu yazmışlar, ülkelerin voltaj farklılığı nedeniyle sorun yaşadığını söyleyen bir kişi bile görmedim.

sorumluluk kabul etmemekle birlikte, sıkıntı olacağını düşünmüyorum, kullanabiliriz, ben bunu anladım.

www.reddit.com

üstünde 100v yazan cihazın içini açıp güç kaynağının fotoğrafını da çekmişler: imgur.com
  • kibritsuyu  (15.04.23 13:16:14 ~ 13:18:36) 
@kibritsuyu hocam ayrıca teşekkür ediyorum dünden beri yabancı yerli hepsine bakıyorum. Dediğiniz gibi. Bendeki direk japonya ürünü başka dilde klavuzu bile yok birde yazmışlar. 100v diye. Şimdi slink marka bir çevirici alıp akşama denerim diye düşünüyorum. Sonuçta bu japonyada yaşayan adamlar seyahate çıktıklarında ellerinde trafoyla mı geziyorlar?

Muhtemelen sony hepsinde aynı psu'yu kullanıyor ama sattığı bölgelere göre voltaj değerlerini görünür yapıyor. Şimdi oturup aşağı her bölgede ayrı bir psu üretir mi diyorum. Elimizde ürünle kalacağız yoksa.
  • sakince  (15.04.23 16:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.