[]

playstation kara cahiline tavsiyeler

arkadaalar hayatımda hiç playstation sahibi olmadım. 1-2 sefer araba yarışı, mortal kombat oynamak dışında elime joystick almışlığım bile yok. oyun maceram 80'lerin sonunda commodore 64 ile başlayıp, 90'ların ortalarında amiga 500 ile zirve yapıp, 90'ların sonunda bazı pc oyunları ile sona erdi.

lakin oğlan çok istiyordu yıllardır. arkadaşlarına gidip oynuyor falan. çok istiyor, belki ben de takılırım diye gözümü karartıp playstation 5 aldım, nasıl olsa elimde cd falan yok diye dijital versiyon.

evet şimdi alet bana bakıyor, ben alete bakıyorum. ne yapıyoruz? arkadaşım telefona ps app indirtti, oyunları oradan satın alıp konsola indiriyorsun dedi. indirimden 1-2 oyun aldım, daha indirmedim. oyunlar da pahalı, çok pahalı. bildirim koydum indirime girerse diye, ama hala pahalı.

playstation Plus diye bir şeyler duydum ama tam olarak mantığını çözemedim. aylık/yıllık abone olup oradaki oyunları bedava indirebilmek gibi bir şey galiba doğru anladıysam.

yani siz beni anladınız. bu aleti en ucuza en verimli kullanabilmek için yapmam gerekenler nelerdir? cahile anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.

 
playstation plus en avantajlı olay oyunlar için. 3 versiyonu var ve yıllığı 400 tl'lik olan plus extra bence ideal. şuradan bakabilirsin

www.playstation.com

deluxe'ün tek farklı klasik oyunlar kataloğu ve yeni oyun demolarına erişim ki çok gerekli değil bence. plus ayrıca var olanların dışında her ay yeni birkaç oyunu kataloğuna ekliyor. oyunu kütüphanene eklediğinde ya da playstation'a indirdiğinde plus üyeliğin devam ettiği sürece oynayabiliyorsun.ben 2 yıllık abone oldum ve geciktirmeden bir yıl daha alsam mı diye düşünüyorum, zira yıllık 400 tl şu an ülke şartlarında gayet makul. steam'de olduğu gibi büyük zam gelebilir diye düşünüyorum.
  • oldtimer  (12.04.23 11:37:24) 
cok spesifik oynamak istedigin oyunlar disinda oyun alma sakin. ps plus'a uye ol icinde zibilyon oyun var.

@oldtimer +1
  • antikadimag  (12.04.23 17:52:19) 
Playstation plus extra üyeliği büyük bir oyun kütüphanesine erişim sağlıyor.bu kütüphaneye oyunlar geçici bir süre için ekleniyor ve üye olduğunuz sürece serbest.

Ayni zamanda her ayin başında 3 tane onların belirlediği oyunu kalıcı olarak kendi kütüphanenize eklemenize izin veriyor. Bunlar ps plus üyeliği devam ettigi sürece erisebileceginiz oyunlar. Örneğin bu ay sackboy bedava verildi. Baya güzel oyun. Yalnız o ay içinde eklemeyi unutmamaniz lazim yoksa fırsat kacar.
  • chavezding  (12.04.23 21:49:56 ~ 22:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.