[]

İzmir'de ofis mobilyası mağazası

Merhaba bir çalışma sandalyesi almayı planlıyorum. Pek denemeden alınacak bir şey olmadığı için hafta sonu biraz dükkan gezmeyi düşünüyorum. İzmir'de nerelere gitmek lazım bunun için? Benim aklıma gelen IKEA koçtaş var ek olarak bu mezarlıkbaşı tarafında sanki spotçuların orada ofis mobilyası satan dükkanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sizin bildiğiniz başka yerler var mı?




 
Karabağlardan Gaziemir tarafına doğru giderken atölyeler var. Hatta isminin mobilyacılar sitesi olması lazım. O tarz bir şey deniyor o bölgeye. Daha uygun fiyata daha kaliteli ürünler alabilirsin.


  • westblack  (07.12.22 20:06:22 ~ 20:06:42) 
kısık mobilyacılar sitesi var. havalimanını geçip ayrancılar/torbalı'ya giderken sağda


  • phonex  (07.12.22 20:28:14) 
Söylenilen yerler muhtemelen daha ucuz ve/veya seçenek açısından daha uygundur, yine de evinize yakınsa çiğli-egekent aralığında Anadolu caddesi üzerinde ofis mobilyası satan mağazalar var, bir de eski Karşıyaka devlet hastanesinin yerinin karşısında bir mağaza var, yaninda çılgın döner diye bir dönerci vardı, buralara da bakabilirsiniz seçenek olsun diye.


  • encokbenisevinnolur  (07.12.22 21:11:39) 
Ucuz pahalıdan ziyade benim demek istediğim çok çeşit görebileceğim deneyebileceğim yerler


  • niyazi mısri  (07.12.22 21:37:42) 
karabağlar sağlı sollu mobilyacı. gezeblirsin akşama kadar.
ikea'ya da bakmayı unutma.

  • etna  (07.12.22 22:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.