[]

sağlık sigortasındaki parayı nasıl bitireyim?
5000 tl kalmış. 5 gün daha hastaneye gitmezsem yanacak. estetik, diyet, diş ve göz kapsam dışı. bi rahatsızlığım da yok. ne yapsam bilemedim.

çok saçma :D niye bitirme ihtiyacın var ki?
en fazla dahiliyeye gidip rutin testler isteyebilirsin
en fazla dahiliyeye gidip rutin testler isteyebilirsin
- jelly bear
(25.07.22 12:02:34)

hayır bitirmeyin, ileride onları hep karşısınza çıkar. riskli müşteri olarak sağlık sigortanız daha pahalı olacaktır.
- nuisance
(25.07.22 12:03:46)

yenileyecekseniz ve odemesini siz yapiyorsaniz bitirmemek daha iyi cunku yeni police ucreti ona gore belirleniyor, kasko gibi ne kadar az hasar olursa o kadar iyi bir hasarsizlik indirimi alabilirsiniz. yani saglik sigortasi durumunda ne kadar az kullandiysaniz, doktora gittiyseniz o kadar guzel indirim alirsiniz yeni police icin. ha siz odemiyorsaniz, sirket filan karsiliyorsa gidin dahiliyeye gorunun, kan tahlili talep edin onu yaptirin, kadinsaniz kadin doguma gidin rutin kontrollerinizi yaptirin.
- in vino veritas
(25.07.22 12:16:24)

kardiyolojiye gidip genel bir muayene olun, covid sonrasi kalp hastaliklari riskleri artti
- tahtakafa
(25.07.22 12:31:19)

yillik ucretsiz check-up ya da aile hekimligi hakkiniz da vardir aslinda. illa harcamak istiyorsaniz, bu hakkinizi kullanip, normalde kapsam disi olan tahlillerinizi de (iyot, selenyum, magnezyum...) yaptirabilirsiniz.
- 65 derece
(25.07.22 12:45:49)

kan tahlili + ekg ve eko + beyin mr.
- bbpress
(25.07.22 14:03:53)
1