[]

Yeni bireysel hat alacağım

Hangi operatörü tavsiye edersiniz?

Turkcell'de bulunan 55tl kampanyası hoşuma gitti gibi, ama sms olmaması kötü.
"Süper Paket yenilendi! KDV ve ÖİV dahil 55 TL'ye artık TÜM CEP ve SABİT HATLARLA geçerli ve ayda toplam 500 dakika!

Üstelik her akşam saat 21:00 ile sabah saat 09:00 arasında tüm Turkcell ve sabit hatlarla yapacağınız görüşmeler ay boyunca toplam 5.000 dakikaya kadar ücretsiz."

Faturasız da alabilirim. Aslında durum şu, bir tane Avea hattım var faturasız ve sms için kullanıyorum. Şimdi yeni multimedia özellikleri olan telefon aldım.

Ona hem uygun hem konuşmalı sms ve/veya 3g-edge paketi bir de konuşma paketi arıyorum. 60'dan çok verebileceğimi sanmıyorum çok avantajı olduğu sürece.

not: teker teker operatörlerin sitelerine girdim baktım ancak son kullanıcı görüşünün en kıymetli olduğu sektör bu. görüşlerinizi, kullandığınız tarifeleri yazarsanız çok minnet duyarım.

 
avea veya vodofone al sakın türüksel alma.
ben avea ve vodo kullanmaktayım.

  • seyduna6687  (16.06.10 00:51:23) 
turkcell'in bu bahsettiginiz hatti hic "uygun" degil bana kalirsa. en azindan avea'nin 500luk her yone paketi 49 lira. vodafone'da ise ayni paket turkcell gibi 55 lira fakat vodafone'da cepnet olayi oldukca hesapli.

ben olsam vodafone alir, ustune de aylik cepnet alirdim. toplamda 63 lira ediyor. 100 mb'a kadar 7.2mbps sonrasinda 96 kbps oluyorsunuz. yok bu kadar az data bana yetmez diyorsaniz "Cep Avantaj Her Yöne+" varmis. onda ucret olarak 75 oderken, 1000 dk + 250 mb / aylik data paketiniz oluyor. gerci 250 mb'i gecince dosuyorlardir ama 100'den 250'ye bence hesapli.

sayet sadece mail, msn, sozluk ucgenince dolanacaksaniz 100 mb yeterli gelir. o yetmese 96 kbps (eskiden 56k ile baglaniyorduk tey tey tey) ile gezinme de fena sayilmaz.
  • entrapmen  (16.06.10 01:28:34) 
turkcell alma. ozellikle turkcell ve faturali hat alma gafletinde hic bulunma.
ben turkcell faturali hattimi birakip vodafone'a gectim, 9 liraya da aylik 3000 sms satin aldim. en azindan ay sonlarina dogru acaba turkcell yine ne kadar giydirecek bana endisesi yasamiyorum, hattimi iptal ettirirken bile onaylama olayini bir sonraki aya sarkitip o ayin sabit ucretini de aldilar, ustelik hattimi kapattirmak icin ilk basvurdugumda zaten aramalara kapatmislardi. kullanmadigim ay bile 70 kusur lira sabit+cezalari odedim.

  • kayranin kedisi  (16.06.10 01:39:06) 
ya daha çok sms paketi + konuşma tarzı bir şey arıyorum.hali hazırda bir aveam var ancak evde çekme sıkıntısı yaşamaktayım.

yorumlardan önce turkcellin üstte yazdığım paketi + avea hattımı mesaj için kullanırım diyordum ancak şimdi fikrimi baltaladınız(: avea yı vodafone a geçireceğim veya yeni vodafone alacağım sanırım:S
  • erobur  (16.06.10 01:58:39) 
eğer imkanın varsa avea heryöne kamu tarifesi al, 30 tl ye 1250 dk avea içi ve 250 dk her yöne, ben kullanıyorum ama benim rehberimdekilerin yarısından fazlası avealı, çok konuştuklarımın da neredeyse tamamı, vodafonelu hiç yok denebilir. tabi sen de rehberindekilere göre veçok konuştuklarına göre hangi operatörü seçeceğine karar ver.

vodafonenun internet paketleri uygun ama bu yüzden vodafonea geçmiyorum.
  • hoot  (16.06.10 02:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.