[]

c'den d'ye dosya taşımak

c'de xp yüklü. ve program files, desktop, belgeler gibi şeyler var. ben c'de sadece program files ve windows olsun, diğer her şey d'de olsun istiyorum. ama "ntuser kopyalanamıyor. başkası ya da bir program kullanıyor." diye bir uyarı çıkıyor. nasıl halledilir bu durum? halbuki sadece firefox açık. bir yerde de kullanmıyorum onları.

yalnız, kopyalamak değil direkt taşımak istiyorum.


 
ntuser.dat, işletim sistemi Registry dosyasıdır. Silmeyin yada taşımaya çalışmayın. Göz önünde rahatsızlık veriyorsa gizli yapın.


  • zolax  (14.06.10 18:06:40) 
yok rahatsızlıktan değil. harddisk'i bölerken c'yi 25 gb d'yi 100 küsür gb olarak ayarladık. oraya sadece xp ve program files'ı atarız diye.

bu arada taşımak istediğimde de şöyle bir uyarı geliyor: "bu bir windows sitem klasörüdür ve windows'un düzgün çalışması için gereklidir."
  • migelo  (14.06.10 18:11:22) 
onu taşımaman lazım zaten. adam da aynını söylemiş.


  • cro magnon  (14.06.10 18:15:03) 
istediginiz vista ve windows7 icin mumkun ama xp de belgeleri baska bir partitiona tasimamalisiniz


  • crucio  (14.06.10 18:27:12) 
toshiba'nin driver sitesine gir (toshiba kullanmasan bile), toshiba folder migrating utility diye bir zimbirti var, users klasorunu ikincil harddiske tasimak icin yazilmis bir program. sansin tutarsa hallolur.


  • samfisher  (14.06.10 18:48:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.