[]

Nissan Qashqai - Ford Kuga - Renault Koleos vb arac 50k TL Butce

Selam sizin 50k - 60k tl arasi paraniz olsa bu ucluden hangisini neden alirdiniz,

2.elde bu civarda 2.0 dizel motorlu falan beni cok uzmeyecek neler var baska alternatif arac, tesekkurler iyi calismalar.

Ha bir de fiesta 2007 var elimde 1.4 comfort onu da satabilir takasta kullanabilirim

 
50k bütçe ile en iyisinden bir nissan navara, hard top ile beraber, yapılabilir. bunların dışında toyota rav4 de takdire şayan bir araçtır. ille bunlardan birisi diyorsanız qashqai.


  • yurdum insani  (09.06.10 15:51:17) 
bizim hanım kaşkai'ye hasta. ben de seviyorum tipini şeklini. bildiğim kadarıyla diğerlerinden de daha fazla tutuldu piyasada. yollarda falan bayaa görüyorum.

en önemli nedenim de bu. yeni çıkan bir araç yollarda bolca görünüyorsa alınır. :)
  • hevipeyra  (09.06.10 15:55:16) 
ford alma. bence nissan al. olmadı reno düşünülebilir.


  • seyduna6687  (09.06.10 16:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.