[]

Yazar alımı..

Ekşi sözlük bu aralar yazar alımı yaparmı?.. yaparsa ne zaman yapar?...




 
Yeni yazar alımını kontrollü şekilde yapacak bir yol buldukları zaman yapacaklarmış...


  • crown  (26.10.07 00:44:44) 
ssg'nin keyfiyet faktörünü de göz önüne almak lazım her zaman...


  • forrestgump  (26.10.07 00:53:02) 
okurlara da moderasyona da kolay gelsin. yeni bir miğferdibini kaldırabilirler mi acaba ?
(bkz: eksi sozluk yazar alimlari acildi )

  • kimlanbu  (26.10.07 00:54:52) 
Alakasız olacak ama ben de kendimce bir tüyo vermek isterim, yazar alımı açıldığında sözlükte uzun süreli kalmak isteyen okurlara:

Sakin ve temkinli olunuz. Zaten başta verilecek "okunması gereken şeyler" benzeri kuralları/öğütleri gözden geçirmeyi ihmal etmeyiniz. Başlarda az ama öz entry giriniz. Yine en azından başlarda "eller havaya" ruh halinden ve bunu entry'lere yansıtmaktan kaçınınız. Sözlük kurallarını diğer sözlük kurallarıyla karşılaştırmayınız. Mesela yanılmıyorsam Uludağ Sözlük'te hala "... dediğim başlık" ve benzeri, Ekşi Sözlük'te affı olmayan kalıplar kullanılabiliyor, aman dikkat edin. Tanımlamalara ve aradaki farklara çalışınız (sınava giriyoruz sanki ha). Hatta namazı karıştıranların yaptığı gibi eski nesillerden bir yazar gözünüze kestirin ve takıldığınız yerlerde onun entry'lerini inceleyin.

Niye bunları yazdım? Eğer yine toplu yazar alımı olursa, yine birçok aday ilk başlarda küçük hatalar yüzünden dahi uçurulacaktır. Biraz dikkatle ilk zamanlardaki harala gürelede araya kaynamaktan kurtulunabilinir.
  • colonizer  (26.10.07 03:04:26) 
Ssg'nin doğum gününde(21 aralık) açılacakmış yazar alımı, dikkatli olunuz..


  • flawless victory  (26.10.07 04:11:40) 
gerrain trt radyo'da yazar aliminin $eklinin belirlendigini soyluyordu. geriye kod yuku ve gerekli alt yapinin hazirlanmasi (server falan i$te) kaldi diye biliyorum ben de.


  • katafalk  (26.10.07 15:34:55) 
peki meraktan soruyorum, yazar alımı açıldı diyelim. bu olay günün belirli saatlerinde olacak (diyelim 21 aralıkta saat 12:00'dan 12:30'a kadar sadece) bir şey mi yoksa tüm gün boyunca açık olacak bir şey mi? ilk başta "ahahah belli saatler arası alım mı olur lan" diye gülünebilir fakat düşününce, tüm gün açık kalması da en az 50bin kişinin başvurması demek oluyor. belirli saatler açık olacaksa da 7/24 siteyi kontrol eden 16-18 yaş arası saykolar girer, akşamları işten / okuldan anca gelip sözlüğü okuyan kişiler kaçırır falan filan bin ton sorun. bir açıklama durumu getirilebilir mi şu an için buna?


  • deckard  (26.10.07 23:17:11) 
AN ITIBARIYLE ACILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!


  • hlathguth  (27.10.07 00:21:34) 
şimdiye kadar hiç belirli saatler arasına sıkıştırıldığını hatırlamıyorum genellikle alım süreci bir kaç gün sürmüştür.


  • metalman  (27.10.07 00:29:53) 
@hlathguth. açılmamış. yani yine kayıtlı okur alıyor?


  • can see  (27.10.07 00:40:10) 
@can c yapma be gözüm ya yeme şunların numarasını adamların tuzu kuru bide espirik yapıyo ayıptır ya bizim gibi garibanlara

edit: bkz:bir an heyecan yaptın itiraf et. evet bende görünce heyecanlandım:)
  • imparatorolmayikolaymisandin  (27.10.07 00:43:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.