[]

Bir erkek olarak...

ficuda ağda yaptırmak etik midir?




 
Etiklik senin belirleyeceğin bir kavram. Kızlar genelde gülerler bu duruma ama kaslı, yapılı bir vücudun varsa neden olmasın?


  • ataturkiye  (06.06.10 22:42:03) 
kas mı? bi deri bi kemik bir insan evladıyım.


  • axijazz  (06.06.10 22:45:41) 
O zaman pek gitmez gibime geliyor. Yine de görmek lazım.


  • ataturkiye  (06.06.10 22:50:33) 
kil durumu nasil? sahin k gibiyse caizdir derim.


  • erich  (06.06.10 22:56:28) 
killi tuylu olmandan iyidir bence. acikcasi kendi sevgilime de teklif ettim, hatta disarida yaptirmaya utaniyorsan ben yapayim dedim ancak cani tatli biraz kendisinin. agda aci verici bir islemdir.


  • kayranin kedisi  (06.06.10 23:01:04) 
vicut geliştirme ile uğraşıyorsanız yapın kaslar daha ön plana çıkıyor kıllar gidince. ha aksiyse ne gerek var zaten.


  • buffy de vampir sayilir  (06.06.10 23:09:12) 
Mel Gibson' ın What Woman Want Filmindeki ağda yaptığı sahneyi izlemeni öneriyorum. Ondan sonra hala istiyorsan, ağda yaptırmanda ne gibi bir olumsuz taraf olur? Etik mi diye sorarken, aslında uygun olur mu demek istedin?


  • july14  (06.06.10 23:29:28) 
bence yaptırın, rahat edersiniz. kıllı tüylü gezmekten iyidir. hem uzun süre rahat edersiniz. yani tüm vücuda mı yaptıracaksınız anlamadım ama koltukaltıdır, etek traşıdır çok rahat olur. ya da sırt kılları ise istenmeyen o da olur, bacaklara vuracak değilsiniz herhalde ağdayı?


  • deliberte  (06.06.10 23:33:44) 
bana sorarsan bacaklara olmaz. sırt ve omuzlarda varsa kesin yaptır. göğüs tercihe bağlı ;)


  • soul cancer  (07.06.10 00:21:47) 
hicbir kadinin;misal david beckham gibi vucudu olan biri icin;o ne oyle kilsiz diye laf soyleyecegini sanmam.ama sokaklardaki pembe,gobek deligine kadar v yakali,kilsiz abiler gercekten hos degil.yani is vucutta ve karizmada bitiyor.
sirt ve omuz bolgesinde varsa;vucudu nasil olursa olsun;herkes aldirmali

  • böhü  (07.06.10 02:34:15 ~ 02:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.