[]

Avukatlık ücreti hk

Arkadaşlar merhaba,

Müdahili olduğum bir davada avukatım karşı tarafın aldığı ceza hakimin hatası yüzünden az yazılınca karara itiraz etti. Dosya tekrardan görülecek.

Şimdi bu avukat zamanında duruşmalı olacak diye benden iyi bir ödeme almıştı ama sonra basit yargılama usulüne karar verildiği için duruşma olmadı.

Şimdi itiraz sonrası duruşmalı olacak.

Avukatımın benden tekrar ödeme isteme hakkı var mı ? Genel işleyiş nedir ?

Şimdiden teşekkürler.

 
ben şahsen ekstra bir ücret istemezdim.ancak avukat ile herhangi bir sözleşme yapmış iseniz biraz ona da bağlı.

net bir kural yok yani.
  • drako  (07.10.21 15:23:34 ~ 15:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.