[]

Bilgi Üniversitesi İngilizce Yeterlik Sınavı Hakkında

Merhaba,

Bilgi Üniversitesi'nin İngilizce Hazırlık Okulu'nunun yaptığı İngilizce yeterlik sınavıyla ilgili birkaç bilgiye ihtiyacım var. Mesela,

1. Writing sınavında sordukları essay türleri neler?
2. Speaking sınavının formatı nasıl ve genelde neler soruluyor?

Her türden görüş ve öneriye açığım, şimdiden çok teşekkürler.

 
Kimse yazmamış ben hatırladığım kadar yardımcı olayım
Bir tane kısa peragraf bir tane uzun essay yazdırmışlardı bize.
Speaking sınavında teketek oluyor. Basitten başlıyor karnım ağrıyorsa ne yapayım gibi (bu soruyu çok net hatırlıyorum karnını göstermişti eliyle)
Şöyle olsaydı ne yapardın vs if clause type3 vs biliyor musun gramerine de bakıyorlar aynı anda.
Touchstone ve bir kitabımız daha vardı unuttum adını youtube da vs ücretsiz ses kayıtları vardır.
Örnek ielts çözmek en iyi hazırlanma olur aslında.
Ben bilerek geçmedim hazırlığı 98 ile bitirmiştim dehşet de güzel götürdü beni lisansta.
Hazırlık bitince ingiltereye gittim kursa diye tatil gibi geçti. Eğer hazırlığı geçemezseniz güzel bir eğitim bekliyor dert etmeyin özetle.
  • cilekli pasta  (02.09.21 12:30:37) 
Çok teşekkürler çilekli pasta. Essay'den sadece bir cümlede bahsetmişsiniz. Acaba ne tür essay sorduklarını hatırlıyor musunuz? Argumentative, persuasive, narrative falan filan?


  • alessandro del pieroglu  (02.09.21 20:04:42) 
Yok mudur bir babayiğit daha, şu sınavla ilgili biraz daha detay verecek? Mesela, en azından Writing kısmında sorulan essay türü nedir?


  • alessandro del pieroglu  (05.09.21 00:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.