[]

Aziz Nesin

aziz nesin'in bir iki kitabını alıp okumak istıyorum,daha önce evde ben küçükken vardı bi kitabı ama okumadım tabi o zamanlat,şimdi de kitap kayıp,yani anlayacağınız üzere ilk defa okunacak.sizin tavsiyeniz nedir "şunu al iyidir " dediğiniz kitaplardan bana söyleyiverin.tür olarak hikaye olur,roman olur bir de anı olur




 
yaşar ne yaşar ne yaşamaz.


  • kediebesi  (31.05.10 23:36:00) 
zübük, gol kralı. (bunlar aklıma gelen ilk romanları)
hikayelerinin olduğu derlemeler de çok iyi ama. hepsini okuyun aslında =)

  • kobuzchu kiz  (31.05.10 23:38:44) 
Zübük
Tatli Bedüş
Fil Hamdi

www.nesinvakfi.org
  • compadrito  (31.05.10 23:41:54 ~ 23:43:44) 
surname'yi al kesinlikle.
hayatın değişir.

  • undisciplined  (31.05.10 23:50:34) 
hikayelerin hepsi güzeldir aslında.. zaten kısa kısa gittikleri için de okudukça okuyasın gelir. benim en sevdiğim nazik alet'tir.


  • kedi olmus gidiyorsun  (01.06.10 00:07:00) 
zübük
sizin memlekette hiç eşek yok mu?

  • seyduna6687  (01.06.10 00:12:01) 
  • zenc  (01.06.10 09:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.