[]

Sadece Facebook'a girememe?

2 gündür ne yaptıysam olmadı modem resetlemek dns değişitmek vs. Farklı tarayıcılarda denedim olmuyor.
Nedir sıkıntı?



 
3 kişi olduk bu sorunu yaşayan, çözüm önerebilecek yok mu hiç?


  • kahlan amnell  (27.05.10 12:18:26) 
hesaplarda da bir sorun yok, başka bir yerde girebiliyorum, kendi bilgisayarımda mümkün değil.


  • kahlan amnell  (27.05.10 12:20:11) 
dns adresinizden olabilir yada bilgisayarınızda aktif olan antivirüs programlarını kontrol edin bazen google yi bile engelleyebiliyor namussuz program.
son olarak internet ayarlarınızı kontrol edin yine olmazsa modemde sorun var demektir

  • cetoxim  (27.05.10 12:22:09) 
aynı sorun bende de var. alla alla ben de bi tek kendim sanıodum. log in olamıyorum hiç bi şeklde kendi pc mden.


  • rentts  (27.05.10 13:19:05) 
oha. hiç böyle bir durum beklemiyordum soruyu sorarken:) yalnız değilmişim.
benim denemediğim dns kalmadı dns değişmeyle olacak iş değil sanki..

  • wanksta  (27.05.10 14:21:00) 
Antivirüs proglarınız ne peki?
ben Mcafee kullanıyorum

  • wanksta  (27.05.10 14:24:08) 
Ultrasurf kullanılarak girilebiliyor ama hem yavaş hem de bazen patlıyor.
www.ultrareach.com

  • wanksta  (27.05.10 14:27:00) 
ne antivirüsle ne firewall ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. sabah girdiğim siteye öğlen giremez oldum. 3 gündür denemediğim şey kalmadı.


  • kahlan amnell  (27.05.10 15:05:53) 
sorun çözülebildi mi ?


  • wanksta  (29.05.10 11:36:40) 
tr-tr.facebook.com
kısmen de olsa çalısıyor.

  • wanksta  (02.06.10 16:58:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.