[]

Sedat Peket Özet

arkadaşlar, bu sedat peker videolarını uzun uzun ızlemeye usenıyorum.
geçmişini de çok iyi bilmiyorum. hükümet ile ilgili ne anlatmaya çalıştıgını tam olarak anlayamıyorum. kısa kısa hakim olsam da olaylara, politikadan çok anlamayan birisine bilale anlatır gibi özetler misiniz =)



 
süleyman soyluya çok destek vermiş, sonra süleyman soylu kendisine ihanet etmiş, polisler evini basmış ve kızlarını korkutmuşlar, sedat peker de ben kızlarım için dünyayı yakarım deyip açıklamalar yapıyor. ayrıca mehmet ağar'ın mafya yapılanmasını anlatıyor.

en özet bu olur sanırım.
  • trajikomix  (22.05.21 19:25:53) 
(git: 1479176)
(git: 1479954)
(bkz: aramaya inanmak)
  • himmet dayi  (22.05.21 19:34:06 ~ 19:34:28) 
Eskilerde Görevimiz Tehlike diye bir TV dizisi vardı. Sonra film serisi de çekildi.

ABD'de Devletin, pis ve şaibeli işler için bir suç örgütünü kullanmasını konu alır. Görevin verdiği ses kaydı, 'Bu ses kaydı beş saniye içinde kendini imha edecek ve yakalanırsanız veya başınıza bir şey gelirse bizimle irtibatınızı inkar edeceğiz.' diye biter.

İşte o yapılanma Türkiye'de uzun yıllar önce var olduğu söylendi. 80 öncesi solculara, 80 sonrası PKK'ya ve ASALA'ya karşı kullanıldığı iddia edildi.

Filmde örgütün finansmanından hiç söz edilmez. Türkiye'deki örgütlenme, uyuşturucu, silah ticareti gibi pis işlerle kendilerini finanse ettiği söyleniyordu.

Bu pis işlerden siyasette ve bürokrasideki bazı şahısların da bol miktarda nemalandığı ve bu suçların işlenebilmesi için devlet desteği ve korunması sağlandığı da rivayet edildi.

Bu yapı Susurluk'da meydana gelen bir trafik kazasıyla ifşa oldu ve çökertildi diye biliyorduk.

Adı geçen şahıs yediğini düşündüğü bir kazık sonrası, bu yapılanmadın ayniyle devam ettiğini belirtir şekilde ortaya kirli çamaşırlar saçıyor.

İlginçleri,

Bodrum, Yalıkavak Marina'ya çökülmesi

Kolombiya'da ele geçirilen, İzmir Limanı adresli 5 ton kokainin alıcısının kim olduğunun araştırılmaması,

Çok çok özeti bu şekilde.
  • Mirket  (22.05.21 23:45:14 ~ 23:57:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.