[]

stok foto sitelerine kurumsal abonelik fiyatı

şirket adına bir abonelik almak istiyorum ama shutterstock mail atın dönelim falan demiş. raporumsu bir şey atmam lazım hepsine tek tek sorup yanıt alana kadar ölme eşeğim ölme.

kullanan var mı kurumsal hesap buralardan, ayda 10 görsel için aşağı yukarı ne kadar bir ücret tutar senelik abonelik?


 
neden mail atman gerekiyor ki? fiyatlar sitede yer aliyor zaten, ben kurumsal olarak kullaniyorum. ayda 10 gorsel en dusuk hesap zaten. eger istedigin ayda 1000+ gorsel ise enterprise icin iletisime gecebilirsin

www.shutterstock.com
  • try again fail again fail better  (12.05.21 12:15:54) 
@try again fail again fail better, bu kişisel kullanım için olan plan olduğu için bununla şirket içi ve dışı iletişimde kullanabiliyor muyum emin olamadım. mesela şirketin instagram sayfasına yükleyebilir miyim bu planla aldığım bir fotoyu, bunu kapsıyor mu verilen haklar?


  • Jux  (12.05.21 13:03:59) 
evet yukleyebilirsin. fotografi en son download edecegin asamada sadece ekstra satin alma secenekleri cikiyor. ornegin 'bu gorseli 500.000 kisiden fazla kisi gorecek' 'tum haklarini satin almak' 'enhanced license' 'hem basili hem dijital haklar' vb.

bunlar ek opsiyonlar dedigim gibi son asamada isaretliyorsun. hic bir paket almadan uye olarak tek imaj almayi deneyerek bu detaylari gorebilirsin. ha bi cok kisi enhanced license falan almiyor cunki takip edilemiyor nerde kullandigin vb.
  • try again fail again fail better  (12.05.21 17:25:07) 
business planlar tr şartları için anlamsız pahalı. devasa bir ajansınız falan varsa bilemem.
ayrıca stok görseller, müzikler her neyse işte bunların uygun olmayan kullanımını kovalaması yerel ajanslara, hukuk bürolarına vs komisyonculuk tarzı iş veriyorlar. sadece trde belki on tane böyle çalışan yer var. dandun mail atar şu görseli nasıl kullandınız temsilicisi biziz şu hikayedeki müzik ne ayak falan. bugün gelmezler ama yarın gelirler kapıya. fatura yolla şu bu bi ton dert çıkaryorlar. bizim ajans en son yılıp direkt stockunlimited, envato, storyblocks vs alım yaptığımız neresi varsa biz o kadar para veriyoruz halen bazı çakal taşeronlarınız fatura soruyor dmca atıyor o kadar parayı bu saçmalıklar için mi veriyoruz mk tadında mailler atıp susturmuştu.

  • Efoody  (12.05.21 18:06:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.