[]

Evde ilk buluşma
Hello
Evde ilk buluşmada ne giymeli ? Ne giyersek kötü olur ? Ne giyersek uygun olur. Ev sahibi benim. Kadın kişisi.
Evde ilk buluşmada ne giymeli ? Ne giyersek kötü olur ? Ne giyersek uygun olur. Ev sahibi benim. Kadın kişisi.

Tayt body tatlı olur. Fazla düşünmeye gerek yok. Karşı tarafı da rahat hissettirir olaylar daha natürel gelişir.
- deer hunter
(19.04.21 11:38:37)

Eşofmanımsı, ince pantolonlar olur ya onlardan bir tane giyip üzerine askılı bir şey giyilebilir. Hem ev rahatlığı hem de şık.
- ruhen hastayim ben
(19.04.21 12:26:54)

bence pijamaya benzeyen seyler kotu olur. jean+bluztercih ederdim veya kazak+tayt
etek asla. $iklik istersem elbise olabilir ama etek no way
etek asla. $iklik istersem elbise olabilir ama etek no way
- ala09
(19.04.21 14:26:11)

Havuc pantolon + body veya kot olmayan kumas da olmayan spor bir pantolon diyorum. Kotu bilemedim.
- mor oje
(19.04.21 14:54:36)

Erkekler olarak bizim kafamızda evde ne giydiğiniz o akşamki denklemde önemli bir parametre değil. Özensiz olmasanız yeter ki buraya bu soruyu sorduğunuza göre öyle bir ihtimalin olmayacağını tahmin ediyorum.
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.
- pispinti
(19.04.21 16:09:00)

tayt müthiş olur gerçekten :)
üste de hafiften karnı açıkta bırakan tişört.
üste de hafiften karnı açıkta bırakan tişört.
- ahm1
(19.04.21 16:58:22 ~ 17:59:46)

Birde ne giydiğinizi söyleyip ne etki bıraktığını söyleseniz sonradan tadından yenmez. Tabi çok özel bir duruma evrildiyse bir şey söylemeyin ama en çok arkası yarın kısmını merak ediyorum hep , kimse yazmıyor ne oldu diye.
- synax
(20.04.21 18:15:08)
1