[]

Vpn ile Paypal açsam kullanabilir miyim? Bir de VAT NO mevzuları

Merhaba arkadaşlar,

Yurt dışında bir şirketle freelance çalışmak için anlaşmak üzereyim. Ödeme için Paypal veya başka birkaç ödeme yöntemi istediler. Paypal dışındakiler "meh" seviyesinde. Swift de mümkün değil. Şimdi VPN ile yurt dışında Paypal hesabı açsam doğrulama yöntemlerinden dolayı sıkıntı falan yaşar mıyım? Okuduğum kadarıyla biraz riskli işmiş, kapatılma olasılığı falan varmış. Bunu deneyen varsa yardımcı olabilir mi?

Bir de şirket, VAT payer isem VAT No istiyor. Ben VAT payer değilim, bu durum benim açımdan olumsuz bir durum oluşturur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

 
vpn kolay iş de, paypal sizden türkiye dışında bir ülkede hesap/kart istemeyecek mi? asıl sıkıntı orada zaten.
bu işin ülkemizde en yaygın kullanılan yöntemi yanlış bilmiyorsam payoneer, bir araştırın isterseniz.

  • gkhncnzdgn  (25.03.21 16:44:32) 
Paypal TR de kullanmak basit, ancak gelen ödeme olacaksa orası sıkıntılı

1) Yabancı Telefon numarası gerekli
2) Yabancı adres
3) vpn

bunlar ile paypal açabilirsin, hatta tr kartını da sorunsuz ekleyip kullanabilirsin.
  • Northern Mariner  (25.03.21 16:49:41) 
@gkhncnzdgn Yanlış bilmiyorsam Transferwise hesabı da eklenebiliyormuş. O şekilde olabilir. Payoneer maalesef ödeme yöntemleri arasında yok, yoksa Payoneer'i severek kullanıyorum.

@Northern Mariner Anlatan arkadaşlar adresi, telefon numarasını ucuz kiralama servislerinden, otellerden falan halletmişler. Biliyorum riskli, zaten en çekindiğim de bunlar. Yani kabul etseler mi bile bir müddet sonra patlar mıyım onu merak ediyorum.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (25.03.21 16:58:13 ~ 16:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.