[]

Dövme dizaynı fikri

Bütün interneti araştırdık ama yine de 'hah işte tamam budur' diyeceğimiz birşey bulamadık. Mesela deviantart'ta 1000 küsür sayfa araştırdık ve onun gibi başka siteler de cabası. Usta bir grafikere çizdirtmeyi düşündük ama zaman kısıtlı. Tabi aranızda 1 günde güzel bir dövme dizaynı çizebilecek babayiğit varsa bira ısmarlarım. Olmadı herhangi bir yerde bir dövme resmi ya da dövme olabilecek herhangi bir çizim göndermenizi rica ediyorum. Nasıl birşey olsun derseniz içinde herşeyden birşey bulabileceğiniz, kara mizah misali derin anlamları olan ve ömür boyu anlamını yitirmeyecek, insanın öz değerlerini ifade edebilecek bir dövme. Daha esnek de düşünebilirsiniz. İmkansızı istemiş gibi oldu ama yine de soruyorum işte. Biliyorum kişiye kalmış birşey ama güzel fikirler gelebilir.

edit: ne istedigini bilmemezlik degil aslinda, "tribal ejderha" istiyorum kadar basit birsey degil iste istenen, sadece fikir bekliyoruz.


 
ayni seyi yazip duracaksaniz yazmayin daha iyi, edit'te acikladim hala yaziyorsunuz. sadece dovme fikri verecekseniz cevap verin. ayrica arkadasim icin bu, o yuzden birinci tekil sahis olarak yazmadim duyuruyu.


  • ermanen  (21.05.10 10:33:12 ~ 10:34:39) 
Yanıtlar gayet haklı, bence de henüz yaptırmayın. Zaman kısıtlı demenizden havaların ısınması hasebiyle dövmenizi gururla göstermek için can attığınız anlamını çıkarıyorum ama ömür boyu kalacak o. Ömür diyor.


  • hopi  (21.05.10 10:36:18) 
zamanin kisitli olmasinin baska sebepleri var ve sirf bunun icin para biriktirilmis. bu duyuruyu anlam cikarin diye yazmadim, sadece fikir verin, arkadasin kesin karari kendine kalmis, ayni seyleri arkadasa ben de acikladim kac kere, ama sadece fikir istiyor.


  • ermanen  (21.05.10 10:50:09) 
eheh yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. yazmayın demişsin de tutamadım kendimi. dövmeyi sindirmek lazım ilk önce yoksa kağıda karaladığın "can sıkıntısı gidergeci" çizimlerden öteye gitmez.

fikrimi özel mesaj olarak atacağım :)
  • kimlanbu  (21.05.10 11:04:47) 
discovery channel'da 14 civarlarında miami ink diye bir program oynuyor, izlemenizi tavsiye ederim.


  • ziplayan meksika bamyasi  (21.05.10 17:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.