[]

ipad yayincilik

selamlar.

diyelim ki bir dergi yapiyorum ve bunu ipad v.s. gibi tabletler uzerinden yayinlamak istiyorum.

bunun satisi icin mutlaka itunes store u kullanmak zorunda miyim yoksa kendim bir platform kurup oradan satis yapabilir miyim?

tesekkurler

 
ipad üzerinden yayınlamak derken? yani ipad programları filan apple sitesinde yayınlanıyor dolayısıyla orada yayınlamak isterseniz tabii ki apple ile anlaşmak lazım. lakin siz bu dergiyi pdf formatında yayınlasanız ipad olsun pc olsun kullanıcılar rahat rahat okur zaten gibime geliyor.


  • fortisvita  (17.05.10 22:24:35) 
aslinda sunu demek istiyorum; ornegin ben bir application yaptim. adi da "ipad uzerinden dergi okuma aplikasyonu" olsun en kaba tabirle. olay da benim urettigim dergilerin ipad uzerinden okunabilmesini saglamak. bu application ı tabi ki istore dan satmak zorundayim. ama yrettigim dergileri nasil yayinlayacagim?

bir de ipad uzerinde ibook diye bir sey var malum. orada okunmasi icin urettigim bu dergilerin satisini farkli kanallarla yapabilir miyim?
  • aksak kurbaa  (17.05.10 22:29:34) 
stanza'yı bir inceleyin. onda başka kanallardan kitap da alınarak okunabiliyor. appstore üzerinden satmıyor yani kitapları başka satıcıların sitesinden direkt indiriyor-bedava kitapları da böyle indirebiliyor. aynı sistem oluşturulabilir.


  • ozdek  (18.05.10 09:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.