[]

acil gecmesi gereken grip

pazartesi onemli bir sunumum var ve grip olmus durumdayim.haftasonu çalışmam lazım ve şuan inanılmaz halsızlık var bu halle çalışamam.1 gün içinde nasıl geçirebilirim gribi?ilaç?ıhlamur?




 
kesinlikle tylol hot içme!


  • hoot  (14.05.10 19:35:38) 
bol miktarda sarımsak, birkaç kaşık bal ve 2 adet rafadan yumurta; öksürüğün varsa bala biraz zencefil karıştır. çayına çok az kekik ve nane karıştır, ardından 1 tane forza veya aferin türevi hap al ve 8 saat uyu. mümkünse sigara da içmezsen turp gibi olursun.
kafein de almamayı dene.

ailenizin otacısı, makrube hatun.

(dene bunları ciddiyim)
  • libertine  (14.05.10 19:56:15) 
kardesim nasi gotunuzden salliyosunuz anlamiyorum ki?

lincocin agri kesici degil antibiyotik. oyle kafaya gore yapilmaz. hele gripte hic bi boka yaramaz. ama yaptirana ve topluma zarar verir. yani bakteriler boyle boyle dingillikler nedeniyle direnc gelistiriyolar antibiyotiklere.

grip ilacla yedi gunde ilacsiz bir haftada gecer. en iyi yontem kesin yatak istirahatidir. jpsartre haftasonu 48 saat ise bunun 24 saatini yatarak, diger bi kismini da calisarak gecirmeni tavsiye ederim. agrin varsa da ibuprofen turu bir agri kesici. ihlamur adacayi, nane limon ne biliyosan dayan. iyi bi terle geceleyin. termofor filan.

ama lincocin filan yaptirma, gotunden sallayanlara itibar etme.
  • compadrito  (14.05.10 22:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.