[]

arabaya tüp taktırmak ??

selam, artık iyice kendini kaybeden benzin fiyatının yükünü azaltmak adına arabaya sıralı otogaz sistemi (bildiğiniz tüp) taktırmaya karar verdik. bu konuda bilgisi olanlara bi kaç sorum olacak:

1) marka olarak brc düşünüyoruz. onun dışında bi de bildiğim atiker var. kaliteli olsun istiyorum. brc'ye daha fazla para vermeye değer mi? öyle bariz bi fark var mı aralarında?

2) ayrıca yaptığım araştırmalar sonucu, işçiliğin çok önemli olduğunu öğrendim. bu yüzden ankara'da tüp taktırabileceğimiz, memnun kaldığınız, önereceğiniz bi yer var mı?

3) genel olarak tüpten memnun musunuz? arabanın performansı nasıl etkileniyor?

teşekkürler...

 
arabaya göre değişir bu durum.


  • jamswety  (11.05.10 21:33:03) 
lovato var, atiker i biliyormuşsun ama unutman yararına olur.


  • hoot  (11.05.10 21:43:31) 
çevremde benzinden tüpe geçen herkes bir oh çekiyor, neymiş öyle benzine verdiğim paralar


  • efruz  (11.05.10 21:44:11) 
@jamswety

ford fusion 1.6


@hoot

yok lovatonun reklamlarından dolayı düşünmüyorum.
  • bullet-toothh  (11.05.10 21:46:34 ~ 21:49:39) 
lovato reklamımı çıkıyor? nasıl ki, ben baya kaliteli diye biliyorum. eski bir firma hala da iyidir herhalde.


  • hoot  (11.05.10 21:59:54) 
www.youtube.com

bu reklamdan sonra pek kaliteli gibi gelmedi :)
  • bullet-toothh  (11.05.10 22:02:25) 
atikerin çakması gibi olmuş şimdi bu


  • hoot  (12.05.10 00:42:38) 
performans acısından, eski tüp sistemler rezildi ama sıralıtuplü orta segment üst bir otomobili(50-60 bin tl lik) yaşama fırsatım oldu(ki bildim bileli dizeldir kullandıgım araclar), ben o kadar da performans beklemiyordum.benzinden bir farkı yok gibiydi..


  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (12.05.10 02:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.