[]

Hastane çantasında ne olmalı

Doğum yapmayacağım. Ameliyat sonrası 3 gün hastanede kalacağım. Daha önce hastanede bu şekilde kalanların şunu mutlaka al çok lazım oluyor gibi tavsiyelerine açığım.

Evim ile hastane çok uzak, malum ziyaretçi durumları da olmayacağı için hazırlıklı gitmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

 
Geçmiş olsun. Terlik, yastık, şarj cihazları, kağıt havlu, ıslak mendil, kolonya, gündüz için ve gece uyurken giymelik kıyafet ve iç çamaşırı.


  • pass  (16.08.20 23:13:31 ~ 23:14:28) 
Rahat terlik, şu kağıt otel terliklerinden olmasın, giymek zor onları. Parmak arası da olmasın.
Çorap, hatta kalınca 1-2 çift yedek çorap. Anesteziden uyanınca insan üşüyor, neden bilmiyorum ama öyle.
Rahat giyebileceğiniz pijama, üst kısmı gömlek gibi tam açılırsa daha iyi.
Islak mendil, kağıt havlu.
Vakit geçirecek şeyler, telefona/tablete dizi film falan atın, netflix varsa indirilebilir içerikleri indirip hazır tutun isterseniz.
  • kobuzchu kiz  (16.08.20 23:15:49) 
pijama
ic camasiri
terlik
dis fircasi macun
kagit mendil islak mendil
kolonya
maske
sarj cihazi
su
  • exlibris  (16.08.20 23:16:52) 
pek çok şey yazılmış zaten. ilave edebileceklerim;
-vücut ve yüz havlusu
-pandemiyi düşünürsek el dezenfektanı
-özel bir beslenme şekli gerektirecek bir ameliyat olmayacaksa kuru meyve, badem, ceviz, atıştırmalık vb.
-özel oda olmayacaksa kulak tıkacı ve göz bandı

çok geçmiş olsun şimdiden.
  • Phoebe  (16.08.20 23:23:17) 
kobuzchu biraz değinmiş ama vakit geçirecek şeyler +1 özel hastanede, tek kişilik oda, televizyonlu falan bir yer değilse sıkıcı baya. Ben gibi 4 kişilik odada kalırsanız da kulaklık, internet ve telefon vs şart. Bir de ameliyat öncesi sorun ameliyat sonrası ne zaman neler yiyebilirsiniz diye. Sadece hastane yemeği sıkıcı gelebilir, ufak tefek tatlı atıştırmalıklar olabilir çantada.


  • senolll  (16.08.20 23:24:28) 
Öncelikle çok geçmiş olsun

-Gömlek tarzı pijama üstü +1 kesinlikle kollarınızı yukarı kaldırarak çıkarılan pijama tercih etmeyin, ameliyat sonrası zor oluyor.
-Yedek iç çamaşırı, ince hırka (operasyon sonrası üşüme oluyor), kulaklık, varsa devamlı kullandığınız ilaçlar, dudak nemlendiricisi( benim ameliyat sonrası susuzluktan dudaklarım çatlamıştı), poşet (olası bir kusmaya karşı)
  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (16.08.20 23:33:56) 
Daha önce söylenenlere ek olarak, hastanenin verdiği çarşaf nevresimi kullanmayacaksanız, kendinize ait çarşaf nevresim.
Göz bandı, kulak tıkacı.

  • inheritance  (17.08.20 00:01:00) 
ıslak mendil büyük paket olacak.

ameliyat gibi durumlarda vücudunun çok büyük bir kısmını batikonluyolar. ameliyattan çıkıp kendine gelince hemşireler ıslak mendil iie siliyor, paketin yarısından çoğu o esnada bitiyor.
  • hem şişko hem deli  (17.08.20 00:28:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.