[]

charles bukowski / eserleri

şu sıkıcı günlerde bukowski okumaya başladım, çokta iyi yapmışım. ilk okuduğum kitabı "ölüler böyle sever"'di, bir gecede bitti. şimdi elimde "ekmek arası" var ve gecenin ilerleyen saatlerinde sanırım o da bitecek. harika bir kitapmış o da. yedek bulundurduğum bir paket sigaranın yanında da "güneş, işte buradayım" duruyor. anlatım tarzı, hikayeleri, çevirisi vb. unsurları zaten çok duyuyordum, ama tam benlik olduğunu artık anladım. hazır şu kitaplar bitmeden hemen yenilerinin siparişini vermek istiyorum netten, malum 3 gunde anca geliyor.

ne öneriyorsunuz? öncelikle bukowskinin şunları da mutlaka oku dediğiniz şeyleri hemen sipariş edeceğim. sonra da yazım dili aynı olan şu yazara geç, şu kitaplarını oku derseniz benden mutlusu yok.

şimdiden çok teşekkürler, ne önerirseniz dikkate alacağım.

 
postacı, kadınlar


  • overdose  (09.05.10 00:06:26) 
jery kosinski'de iyidir.


  • overdose  (09.05.10 00:06:59) 
bukowski'nin tüm kitapları harika ama bir kaç öneri vermem gerekirse

kaptan yemeğe çıktı ve tayfalar gemiyi ele geçirdi
pulp
bana aşkını getir ve hatta araya pis moruğun notları kitabını da eklemek gerekir.
  • pointer  (09.05.10 01:37:26) 
bence zamana yaymakta yarar var çok fazla yüklenmemek lazım Chinaski ye bünyede ağır tahribatlar yaratabilir ekmek arası tüm kitaplarının hap şekline getirilmiş halidir zaten bence. ekmek arası'ndan sonra hepsi aynı gelebilir.


  • pesen  (09.05.10 01:51:03) 
yok yok, tahribat falan yaratmaz merak etmeyin :)

peki bukowskiye yakın yazar, kitap ismi önerebilecek yok mu ?
  • efendy  (09.05.10 08:19:04 ~ 13:47:42) 
çok yakın olmasa da; boris vian okuyabilirsin. yoksa bukowski' nin yanına yaklaşmak kimsenin haddi değil:)


  • charlesbukowskiineksi  (09.05.10 15:58:32 ~ 15:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.