[]

sırt çantasını uçuşta kabine koyamıyormuyuz

oturduğumuz yerin üstüne?thyde.
içinde laptop da olursa mecbur bagaja mı vereceğiz?
ben online checkin yaptım bagajsız.tekrar mı yapmalıyım eğer almıyorlarsa


 
yanınıza alabilirsiniz, üst kabin bagajını da kullanabilirsiniz. içinde sıvı, kesici delici alet vs olmadığı sürece ve izin verilen ağırlık ve ölçü limiti aşılmadığı sürece problem yok.

size tavsiyem bilet aldığınız firmanın internet sitesi üzerinden kabin bagajı kurallarına göz atmanız.
  • reanarchy  (28.07.20 12:55:42) 
evet laptop varsa kabine alıyor, laptop yoksa almıyor.
en azından sabihada 2 defa böyle oldu.

  • aynenbencede  (28.07.20 13:05:32 ~ 13:05:47) 
daha önce çok soruldu burada, yanınıza 4kg'yi aşmayacak çanta(laptop, kişisel eşya ıvır zıvır) alabiliyorsunuz.

(git: 1434520)
(git: 1435594)
(git: 1435005) (aynenbencede'nin dediğine benzer bir hikaye içeriyor)
(git: 1434248)

www.turkishairlines.com
  • aziz dostum jack  (28.07.20 13:16:53 ~ 13:20:54) 
kabin derken oturduğumuz yer değilmi?laptop yoksa niye almasın oraya anlamadım.laptop yokkende koydum oraya

şu ana kadar hiç ağırlık ölçmediler yanıma aldığım.sakata gelirmiyim?laptop zaten 3kg yapıyor.aşarsa ne olur vakit yetermi bagaja vermeye
  • ShadowOfMoon  (28.07.20 13:38:47) 
4 hafta önce Sabiha dan yurtdisina cikarken deli kadinin teki (sözde güvenlik) pasaport kontrolünden önce tutturdu sirtcantanizi yaniniza alamazsiniz diye. Cantamda bom bos ve incecik. Pasaport kotrolünden sonra atilacagini söyledi ve ucak firmasinin bagajina teslim etmemi tembihledi. O kadar sinirlendim ki, kadinlarin cantalarindan bile daha az kütlesi olan cantaya sorun cikardilar diye. Bende sorumumlulugu aldigimi ve gerekirse cantami cöpe atacagimi söyleyip gectim kontrolü. Kontroldeki güvenlikciler sagolsunlar hic bir sey demediler, hatta yarim litrelik suyumu bile yanima almama izin verdiler.

O kadin orda neciydi bende anlamadim.
  • VIPCH  (28.07.20 13:56:47 ~ 13:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.