[]

Araştırma görevlileri Erasmus yapabiliyor mu?

Sb




 
okulu izin verirse evet.


  • halanne  (22.07.20 22:02:09) 
erasmus öğrencilik bağlantılı bir şey olduğundan teknik olarak öğrenci değilseniz erasmus yapamazsınız sanki. öğretim görevlisi değilseniz onun hareketliliğine de katılamayabilirsiniz.

araştırma görevliliğiyle aynı zamanda yüksek lisans ya da doktora öğrencisiyseniz (ki genelde öyle olunuyor zaten) o zaman öğrencilik statünüzle gidebilirsiniz.

ama tabii sizi ücretsiz izne falan çıkarmaları gerekebilir, oraları karışık biraz. okulun izin vermesi önemli halanne'nin dediği gibi.
  • nimberjack  (23.07.20 00:43:14) 
Maaş alarak max 89 gün görevlendirme olabilir, yapabilirsiniz.


  • piotr  (23.07.20 08:35:03) 
öğretim elemanlarının da katıldığı değişim programları var yine erasmus kapsamında. kontenjanlar, anlaşmalar üniversiteden üniversiteye değişebiliyor. uluslararası ilişkiler bürosu varsa orayla görüşün bi.


  • akatreil  (23.07.20 08:58:30) 
nimberjack'in uyardığı iyi olmuş. ben direkt sizin yls veya phd öğrencisi olduğunuz varsayımıyla evet dedim.
öğrenci değilseniz de farklı alternatifler var ama sizin okulunuzun uygulamasını bilemk lazım, benim bir okulum her sene birimin erasmus işleriyle ilgilenen akademik ve idari personelden birer kişiyi başlarında yönetim kadrosundan biriyle birlikte erasmus eğitimine gönderiyordu (erasmus programının kendisi hakkında eğitim).
şimdiki okulum öğretim üyesi hareketliliği kapsamında sınav puanı en yüksek olan başvurulardan 2-3 kişiyi gönderiyor ve araştırma görevlileri de başvuru yapabiliyor. ama max 3 günlüğüne+2 gün yol izni, haftasonuyla 9 güne denk geliyor işte.
  • halanne  (23.07.20 13:00:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.