[]

lazer epilasyon (ankara)

iyi akşamlar. erkek olduğumu belirterek başlayım. bir kaç sorum var. tecrübeli olanlar yanıtlarsa çok sevinirim.

1- ankara'da hem nispeten makul fiyata hem de kaliteli olarak hizmet veren bir yer var mı?
2- sanırım ücretler seans başı şeklinde belirleniyor. tüm vücudu kapsacak şekilde paket fiyat olanağı sunuyorlar mı?
3- seans aralıkları ne kadar oluyor? (2 hafta, 3 ay, 1 yıl vs.)
4- tüm seanlar bittikten sonra sonuç tatmin ediyor mu? (yer yer yanma olabileceği söylenmiş)
5- yılın hangi döneminde başlamak iyi olur?

 
4 nolu soruya bir yanıt vereyim ; google' da falan aratırsanız bu işin mağduru birçok insanın feryat figan yakarışlarına denk gelebilirsiniz. Bu işlemin yapılacağı merkezin seçimi çok önemli sanırım, bir de mavi lazer diye bir husus var bildiğin kadarıyla bu işlemlerde en sağlıklı onu tavsiye ediyorlar genelde.


  • mrblack  (02.05.10 22:26:49) 
1) Cankaya'da Solazer var fiyatlari iyiydi epey. Atakule'nin ana giris kapininin karsinda hosdere ve cankaya caddesi kosesindeki binanin 1. kati.
2) Solazer yapmiyor cunku kac seans surecegi kesin olmuyor hormonlar falan filan
3) 5 hafta veya seni rahatsiz edecek kadar cikarsa
4) Baya baya kalin siyah killardan kurtuluyorsun hatta 2 seansda falan tuye donusuyorlar onlar biraz inatci oluyor ama
5) yuzunu gunesten cok iyi koruman gerekiyor, surekli 50 faktor gunes kremi (sut veya losyon degil krem) kullanman gerektigini dusunursek sonbahar daha iyi bir secim olabilir
  • thefin  (02.05.10 22:46:31) 
bende araya kaynak atayım;
bu yüzü güneşten koruma olayı nedir? ne kadar süre boyunca koruyacak?

  • dieselsingle2  (03.05.10 04:52:12) 
1-Makul fiyat kavramı aslında tamamen size bağlı.Ancak kalitesi ve temizliği açısından aldığı ücreti çok makul bulduğum ki benim de 2 yıldır gittiğim bir merkez var.Hatta şu an çok daha ucuza gelebilecek bir kampanya başlattılar.8 seans ücretini hesaplayıp onun ücte birini tek seferde ödüyorsunuz
2-Tüm vucut paketleri sanıyorum vardır.Zaten en az bayan müşteriler kadar erkek müşterileri görür oldum.Özel erkek doktoru da mevcut
3-İlk etapta seans aralıkları(tabi kişiden kişiye göre de değişerek)45 gün civarı oluyor.İlk başta tüyleri jiletle alıyorsunuz.3-4 gün sonra uygulama gidiyorsunuz.Lazer ışını o tüyleri yakıyor.Bazıları hemen uygulama esnasında dökülüyor.Bazıları ise kökleri artık yandığı için biraz daha uzayıp kendiliğinden dökülüyor.Ama mesela artık 5.seansa gidiyorsunuz tüyler 2-2,5 ayda çıkmaya başlıyor.Ve gözle görülür biçimde inceliyor.Belli bölgelerde hiç çıkmamaya başlıyor.Tamamen ne zaman kurtulurum cevabı kişiye bağlı tamamen.Ve tabi seansları düzenli takip etmenize.Ama size şu kadar söyleyeyim 10-12 seans arası yani bu da yaklaşık 2 yıl eder yüzde 90nundan kurtulursunuz.En azından büyük ölçüde incelip renkleri açılır
4-2 yıldır gidiyorum neredeyse tüm vucuduma uygulatmama rağmen hiç yanma gibi bir durumla karşılaşmadım.Zaten uygulamayı doktor yapıyor.Ama bazı merkezlerde daha etkili sonuç elde etmek için ısıyı arttırdıklarını ve bununda yanmaya yol açtığını duymuştum.Mesela annem 15 yılın sonunda tüylerden kurtuldu tamamen.Şu an yılda bir kez öyle tek tük çıkan tüyler için gidiyor.
5-Aslında şu an başlamak pek iyi değil.Çünkü yaz ayına giriyoruz.Ama yaptıracağınız bölge çok fazla güneş görmeyecekse(yüzünüz-kolunuz filan değilse)çok da bir sakıncası olmaz galiba.Yine doktorunuza danışırsınız.Zaten bronzlaşmış ten üzerine lazer uygulamıyorlar.O yüzden tatile çıkmadan gitmek mantıklı.
Birde 2-3 çeşit lazer var.Bizim gibi akdeniz ülkelerindeki tüy yapısına en uygun Alexandrayt.Koyu tüyleri çok iyi görür.Ve kullanımı için en az pratisyen hekim olma zorunluluğu vardır.Daha doğrusu kullanım ruhsatını almak için.Dyot da sarı ve açık renkli tüyler için kullanılan bir lazer çeşidi.Bir kaç türü daha var bu lazer olayının.Ama en etkilisi kesinlikle alexandryt.Eğer ankaradaysanız bahçelievler 7.caddede mango outletin üzerinde Mayasanté var.Çok memnunum ve fiyat konusunda da makul bir indirim yapacaklarını düşünüyorum.Sonuçta cildinizi emanet ediyorsunuz.Son olarak da atlamışım güneşten koruma mevzu genelde işlemin yapıldığı andan 24 yada 48 saat süre boyunca gerekli.Yani o da yüzünüze,elinize güneşe direk temas eden bir bölgenize yaptırdıysanız.Çok büyük rahatlık kesinlikle bir an evvel başlamanızı öneririm.
  • esma_sultan  (03.05.10 19:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.