[]

kariyer planını ve amaçlarını belirten çalışma programı

sevgili romalılar,

tübitak bidem'in verdiği son sınıf lisans öğrencileri için lisansüstü eğitim bursunu kazanmaya hak kazanan öğrenciler arasına girdim. bazı belgeler beyan etmemiz gerekiyormuş. bunların içinde "Kariyer planını ve amaçlarını belirten çalışma programı" da var. açıkçası buna ne yazacağımla ilgili kesin bir fikrim yok.

bu bursu daha önce alan, ya da buna ne yazacağımla ilgili fikri olan varsa, yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

teşekkürler şimdiden.

 
Tebrik ederim! CV'nize şimdiden ekleyin bunu :)

Doğrudan bu iş için yazılmış metin görmemekle beraber tecrübelerime dayanarak fikir verebilirim.

Giriş cümlesi "TÜBİTAK BİDEM'in sağlamış olduğu bursla ODTÜ Fen-Bilimleri Enstitüsü'ne bağlı olan Makine Mühendisliği Programı, Mekatronik Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimi alacağım." gibi bir şey olabilir.

Sonra lisans öğreniminiz boyunca aldığınız (varsa seçmeli) derslerden yüksek lisans (YL) sırasında en çok kullanacalarınızı belirtin. "Lisans eğitimim boyunca, mekatronik alanına altyapı oluşturabilmek için makine elemanları, makine elektroniği derslerini aldım." gibi. Yaptığınız proje, bitirme ödevi, staj vb. ilgili çalışmalar varsa yazın.

En sonda, YL'da neler çalışmak istediğinizi yazıp, "TÜBİTAK BİDEB'in sağladığı bursla alacağım mekatronik yüksek lisans eğitiminden sonra aynı konuda doktora eğitimime devam etmeyi düşünüyorum." gibi bir cümleyle bitirebilirsiniz.

Fazla yalapşap yazdım, siz bir şeyler yazın, sözlükten atın, bakayım isterseniz.
  • sourlemonade  (21.04.10 16:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.