[]

Ai dosyası açmak

merhaba. elimdeki ai uzantılı dosyaları corel draw ile açmaya çalıştığım zaman aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum.

this is an Adobe Illustrator file that was saved without PDF content. To place or open this file in other applications, it should be re-saved from Adobe Illustrator with the "Create PDF Compatible File" option turned on. this option isin the Illustrator Native Format options dialog box, which appears when saving an Adobe Illustrator file using the save as command.

yeni bir bilgisayarda çalışıyorum. önceki bilgisayarımda böyle bir uyarı vermeden açıyordu dosyayı. açmak için ne yapabilirim? teşekkürler.

 
ai acabilen baska proramlar var, mesela irfanview mesela xnview, bunlarla acıp save as corel file diyeiblirsin en kestimre yolu.

uyarıda cıkan mesaj sey diyor, ai formatında kaydedılmıs bu, pdf compatible isaretlenmedıgınden bn bu dosyayı acamıyorum. dosyayı tekrar ai de acıp pdf compatible ı secerek kaydedin oyle acayım diyor.
  • bryan fury  (18.04.10 15:02:30) 
yani bilgisayarla ilgili bir problem değil?


  • uzun sure dusundum en uygun bunu buldum  (18.04.10 15:04:37) 
değil


  • bryan fury  (18.04.10 15:05:58) 
PDF uyumlu olarak kaydedilirse sorun kalmaz. Açtığınız Corel, eski sürüm sanırım. Daha üst sürümde deneyin, AI ile yeniden PDF uyumlu kaydedin, veya bunu sizin için yapabilecek birine gönderin, yeniden kaydetip size atsın. Acil değilse atın, dönünce yaparım: samterk et hotm.


  • samterk  (18.04.10 18:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.