[]

İçi kötülük dolu birine ne yaparsınız ?

Gerçekten kötülük düşünen ve her daim bunu hissettiğiniz birine karşı ne düşünür , ne yapabilirsiniz ? Bu kişi size zarar veremese de , en azından sinirlerinizi bozuyor .
Elinden gelse , her şeyi yapabilecek kapasitesi var . Diş batırabildiklerine de , yapıyor zaten . Hiç kimse için kötü bir şey düşünemeyen birine , ne önerirsiniz ? Aileden birilerinin , bu kişiden uzak durma şansı yok . Kişi kadın bu arada . Gerçekten sinir bozucu bir durum . Sabah sabah yine sinirlendim . Aslında derdim şu : Aileden bir kişinin , bu kadının gerçek yüzünü görmemesi ... Bunun için ne yapmalıyım ?



 
Samimimi olmalısınız, bir şekilde ona karşı samimi olduğunuzu belli etmelisiniz.
Sonra ver elini dedikodu. Millet için hissettiklerini, elinden gelse neler yapabileceklerini anlattırın kendinize, bunları da mini bir kaydediciye kaydedin.

Daha sonra millet'e karşı en ufak bir şirretlik belirtisi gösterirse bunu dinleteceğinizi söyleyip kenara çekilin. Ha gerçek yüzünün ortaya çıkması onu enterese etmeyecek kadar yüzsüzse yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Çok mu dizi izliyorum yahu? :)

Kısaacası şirret birine iyi niyet yaramaz kardeşim, sizde dişinizi göstermelisiniz.
  • diyanet takvimi  (15.04.10 10:48:56) 
ortadan kaldırın


  • jack of shades  (15.04.10 12:13:30) 
anlaşıldı tamam


  • windwalker  (15.04.10 12:46:13) 
ne düşündüğünü bildiğimi ona açık açık hissettiririm. hatta söylerim pat diye.
alavere dalavere ben beceremem ama belki ailedeki insan karşısında maskesinin düşmesini sağlayabileceğiniz bir durum olabilir.

  • kediebesi  (15.04.10 13:45:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.