[]

THY haric butun ucak firmalari 1 bavula mi izin veriyor sadece?

THY haric neredeyse butun hava yollari 1 bavula izin veriyormus sadece, dogru mu bu? Sadece THY mi 2 bavula izin veriyor?

edit: yanima almadigim bavuldan bahsediyorum.

edit2: sayisi da onemli iste. bazilari 1 adet 23 kg diyor. bazilari 2 adet 23 kg diyor. hangi hava yollari 2 bavula izin veriyor onu soruyorum. (ekonomide)

 
kabin bagajı mı bahsettiğin? öyleyse eğer her firmanın kendine has sınırlamaları oluyor bildiğim kadarıyla.


  • kedi olmus gidiyorsun  (13.04.10 23:50:10) 
bavul sayısı değil, ağırlığı önemli.


  • lovemyself  (13.04.10 23:58:16) 
22-27 kilo arası bir değere kadar izin veriliyor ondan sonrası için ek para alınıyor kilo başına.

8-15€ arasında değişebilir bu da hava yoluna göre aman diyeyim
  • erobur  (14.04.10 00:07:00) 
thy'nin bagaj kontenjanı en iysiydi hatırladığım kadarıyla. ayrıca el bagajında olursa 3 parça da olabiliyor. parça derken aslında parça büyüklüğü değil de kilo önemli, yani üstüne de çıkabilirsin.


  • rubiks cube  (14.04.10 00:53:41 ~ 01:00:16) 
ben son 3-4 senedir thy, american, united, lufthansa ve bmi ile avrupa aktarmali ankara'ya uctum bircok kez, hepsinde limit 2 adet 23 kg idi. bavul limitinde belirleyici olan okyanus ucusun oluyor, mesela bileti thy'den almasan bile eger ucusun american + thy ise american abd icindeki aktarmanda 2 bavulundan da para almiyor. ayni sekilde eger ucusun american + lufthansa ise lufthansa da asil buyuk ayak okyanus ucusun oldugu icin 2 bavula izin veriyor (eger sadece munih-ankara ucacak olsaydin limit 1 oluyor cunku). gerci son ucusumun uzerinden bir sene gecti, o yuzden yakin zamanlarda bir degisiklik olduysa bilmiyorum. en saglami oncelikle orbitz'den filan dusuk fiyatli bilet bakmak. atiyorum almayi dusundugun bir bilet united + lufthansa ucuyor. sonra united'in ve lufthansa'nin call center'larini arayip "kardes bende boyle boyle bir itinerary var, bunun bagaj limiti nedir?" diye sor. bu sekilde hareket edince surprizle karsilasmiyorsun.


  • layouter  (14.04.10 07:53:58 ~ 07:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.