[]

sarhos olmama ilaci

bizim memlekette var mi bilmiyorum ama okkuz gibi icmekte olan finlandiyalilarin falan icmeye baslamadan once aldiklari ve alkol emilimini mi azaltan yoksa alkol metabolizmasini mi deli gibi hizlandiran bi ilac var idi. bu sayede litrelerce votka, 10 litrelerce bira falan icebiliyorlardi bu adamlar. ozellikle muzik gruplari falan kullaniyordu, neydi o ilac ya bilen var mi? alka seltzer demeyin doverim.




 
ilaca ne gerek var yahu. içmeye başlamadan önce yarım çay bardağı zeytinyağını dikin kafaya, bütün akşam sarhoş olmadan sünger gibi gezersiniz.


  • resistance is futile  (10.04.10 12:02:32) 
yok abi oyle degil bu. suursuz icmeden bahsediyorum, zeytinyagiyla falan olacak bisey degil, klasik dogal yontemleri ben de biliyorum.


  • jupiterianvibe  (10.04.10 12:17:16) 
cehaletimi bağışlayın.ama sarhoş olunmayacaksa neden alkol tüketilir ki?yoksa kastedilen, litrelerce içip kontrolu kaybetmeden leyla olmak mıdır?


  • cruex  (10.04.10 12:22:15) 
damak tadi denen birsey var. viski dedigin seye doyamiyorum ama yarim litrenin uzerinde iptal oluyorum. ama ben zaten bunu ogreneyim de kullanayim diye degil, sadece arkadaslarla yaw beyle de bisey vardi ama neydi diye aklimiza geldigi icin soruyorum.


  • jupiterianvibe  (10.04.10 12:39:11) 
ethylex, naltrakson. alkolizm ve opioid bagimliligi (erion) tedavisinde kullanilir. bu soylediklerim tedavi icin uretilipte basarisiz olan ilaclardir. vucudun alkol ve opiod emilimini neredeyse 0 lar yani alkol ve uyusturucu etkisini gosteremez alindiginda. kisacasi sarhos olamazsiniz. ama alkol ve uyusturucu istegini engellemez. zira bu yuzden basarisiz olmuslardir.

ilaclar alindiktan 30 dakika ila 180 dakika arasinda vucuttaki endorfin gizlenmeye baslar. gayet mutsuzlasirsiniz. intihara meyilli olma katsayiniz x3 e cikar. ki bu ciddi bir rakamdir. bok gibi iceyim ama derbeder olayim diyorsaniz deneyebilirsiniz. nasil uygulamaniz gerektigini anlatirim merak ederseniz.
  • ozza  (10.04.10 13:34:37 ~ 13:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.