[]

6x11 (hafif spoiler'lı soru)

ya arkadaşlar bi sorun var. bölüm boyunca desmond'ı da oceanic 815 yolcusu kabul ettik ama bu adam adaya dünya turu atarken teknesinin kaybolması yüzünden gelmemiş miydi? 815 adaya düştüğünde zaten o 2 senedir hatch'te düğmeye basmakla meşguldü. unuttuğum bi ayrıntı olsa gerek. nedir mevzu?




 
Gördüğünüz şey flashsideways'e aitti. Flashback (geçmiş) veya flashforward değil. Burası alternatif bir zaman dilimi, adanın suların altında gömülü olduğu bir zaman dilimi. Bu durumda herkes nerede olurdu ona bakıyoruz ve tesadüfler görüyoruz. Esasında tesadüf değil, farklı evrenlerde şimdi yaptığımız işe yakın bir iş yapar ve benzer şeyler ile karşılaşırız gibi bir teoriden ileri geliyor.

Bu bölümde de flashsideways 'in karakterler tarafından bile "onlara ait olmayan bir hayat" olarak nitelendiğini ve adaya ait hatıralara kavuştuklarını gördük.

Desmond 815 seferinde olmadığı için alternatif zaman diliminde de o seferde olmasın, uçağa binmesin diyemiyoruz. Lost bu, o yollar kesişecek.
  • hiko seijuro  (08.04.10 10:18:35) 
o değil de şu son bölümde ne olup bittiğini bana birisi çocuğa anlatır gibi basit cümlelerle ve kısaca anlatabilir mi? ve desmond lostielere ne gösterecek? çük mü? hafif de uykulu izledim hepten kafam çorba oldu. spoiler vermek istemeyenler msj da atabilir. bi el atın, yardım pls.


  • sir gawain  (08.04.10 10:24:41) 
herhalde yine "sliding doors" daki gibi bitirecekler, yani hangi evrende olursan ol kaderin aynı gibisinden.
ben yalnız daha 11 i izlemedim. izleyince fikirlerimi yine yazarım.
hiko doğru yazmış.
  • kediebesi  (08.04.10 12:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.