[]

Beylikdüzü'nde daire fiyatları

Sahibinden.com da daire fiyatlarını incelerken Beylikdüzündeki yeni yapılı dairelerinin fiyatlarının çok uygun olduğunu görüyorum diğer yerlere göre. Yani 180 _190 bine geniş ara kat güzel daireler görünüyor. En azından resimleri öyle. İstanbul'da yaşamayan biri olarak merak ediyorum. Buradasi gelişen bir alan mı neden bu kadar uygun? Ulaşım mi sorun nedir mesela? Yaşadığım yerden değil buradan ev alsam kirası krediyi ödemeye yardım eder mi? İleride buradaki konutların yatırım olarak kazandırma imkanı olur mu?




 
suriyeli arkadaşlar yüzünden o kadar uygun, yatırım olarak size suriyeli dostlar kazandırır


  • vladimirdökümov  (06.07.19 13:35:11) 
beylikdüzü merkez mahallelerinde, e5'e yakın kısımlarda daireler pahallı. 400 binden başlıyor. 2 milyona kadar çıkar.


  • Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilece  (06.07.19 14:39:22) 
Orası beylikdüzü değil esenyurttur büyük ihtimalle.


  • Pertev nail  (06.07.19 14:40:47) 
cünkü beylikduzu cehennemin dibinde. istanbul bile sayilmaz orasi. 45 duraklik metrobus hattinin son duragi. ve yukaridaki arkadaslarin soylediklerine katiliyorum.


  • batlegolas  (06.07.19 15:21:16) 
beylikdüzü diye esenyurt tarafındaki daireler de satılıyor lokasyon çok önemli.

mesela fitower'da evler 160-190 bin bandında ama sitenin sorunları fazla olduğu için değmez.

beylikdüzü olarak barış, cumhuriyet ve adnan kahveci gibi yerleri öneririm. o bölgede de evler şu aralar 350-450 bandında geziyor. Ben de bu bölgeden şu aralar ev aradığım için taze bilgim var.

300-350 bandındaki evler içine masraf gerektiriyor. masraf sonrası zaten 400 bandına ulaşmış oluyor. 380-400'e barış mahallesinde güzel, içi yapılı evler bulabilirsiniz.
  • unique hint kumasi  (06.07.19 20:00:54) 
23 senelik İstanbul Nişantaşı yaşantımda toplam 4-5 kez beylikdüzüne gitmiş olup her gittiğimde yol esnasında "ulen buraya sırf gidip gelmem için 300 tl kazanmam gerek" demişliğim vardır. Fikrim değişmedi benim gözümde orası İstanbul değildir. Merkezi bile benim için yetersizdir ve İstanbul'dayım hissiyatı vermez


  • Aşk Adamı  (07.07.19 01:11:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.